2777
2789

یهویی واکنش نشون دادم داشتم با مامانم حرف میزدم تموم شد داشتم خداحافظی میکردم گفتم خدافظ میخواستم قطع کنم اون الو کرد منم قطع کردم یعنی شنیدم ولی واقعیت نمی‌خواستم باهاش حرف بزنم 

10 روز پیش رفت برام یه گوشی قسطی برداشت پیش پرداختم گفت خودم میدم سر برج به بر گردون بهش کلی اصرار کردم شماره واتساپ ام رو براش ثبت کردم گفتم اونجا رفتی بهم زنگ بزن و عکس گوشی و گارد رو بفرست 

منم منتظر بودم زنگ بزنه نزد من زنگ زدم گفت گرفتم دارم میام من گفتم خب چرا عکس نفرستادی گفت واسه نامزدم فرستادم تا تو سورپرایز بشی 

اومد دیدم دور لنز دوربین به سلیقه زنش گلس نگین دار و یه گارد طلایی پر از نگین و زرق و ورق گرفته بود رنگ گوشی رو خودم انتخاب کرد یعنی فقط سبز و سیاه داشت منم سبز رو انتخاب کردم منم ناراحت شدم خب قراره قسط ها و پول همه رو بدم دوست داشتم ببینم بعد بخرم پولشم دادم دو روز پیش

چیزی ام نگفتم فقط گفتم مشکی از این قشنگ تره که و فقط گفتم عکس میفرستادی من لنز و گارد ساده میخواستم اونم ناراحت شد و کلی حرف زد 

که رفتم خسته از سرکار اومدم و پولم دادم و خواستم خوش‌حالت کنم اصلأ نمی‌خوام تو بر داری اینو میدم به زنم قسط هاشم خودم میدم و برو بابا 

منم با خودش نمی‌برد مغازه دوستش بود مثلاً غیرتش اجازه نمی‌داد

شوهرمم جای قسطی سراغ نداشت 

مجبور شدم ازش بخوام 

منم چیزی نگفتم فقط گفتم من از نزدیک ندیدم فک میکردم سبزه قشنگ تره ولی مال تو که مشکیه قشنگ تره نمیشه عوضش کنیم اونم سریع عصبی شد و با لحن بد گفت راه اندازی شده و نمیشه اصلأ به تو نمی‌دم برش میدارم خودم 

با اینکه خودش و زنش گوشی نو داشتند 

گفتم حداقل آدرس بده برم گارد رو عوض کنم و لنز جدید بندازم که نداد و گفت اونا رو از یه جای دیگه گرفتم در صورتی که قبلش گفته بود اینقدر قشنگ شد که دوستم عکس گرفت که باره توی پیجش

خلاصه ازش دلخور شدم که فقط واسه 9 روز تا سر برج که پول داد و منم چیز بدی نگفتم جلوی آبجیام بهم بی احترامی کرد به نظرتون حق دارم ناراحت بشم 

اگه ببینمش باهاش سر سنگین باشم یا نه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردها متوجه این چیزا نمیشن ک باید عکس بفرستن و اینا

ولی حس میکنه ذوقش رو کور کردی میخواسته خوشحالت کنه

ولی تلفن رو قطع کردی روش کار جالبی نبود داری قضیه رو کش میدی آخرم ی دعوا راه میندازی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

در کل وقتی به کسی می سپاری چیزی بخره دیگه سلیقه اش رو قبول دارید 

ولی شما گفتی عکس بده باید عکس می فرستاد   الآنم برو قاب وسایلش با سلیقه خودت بخر خیلی نمی شه هزینه اش  ارزش گفتند نداشت 

مردا همینن زودی هار میشن

آره ولی این خیلی سریع اخلاقش عوض میشه و به آدم بی احترامی می‌کنه بیشتر از این ناراحت شدم که قبلاً هم سر یه قضیه خیلی مسخره جلوی همه ضایعم کرد و بهم بی احترامی کرد منم به خودم قول دادم دیگه باهاش صمیمی نشم و ازش هیچ کاری نخوام حتی کتبی نوشتم تاریخ و امضا از این که خودم رو دوباره توی اون موقعیت قرار دادم خیلی از خودم بدم اومد .

گوشیم داغون شده بود منم نیاز به گوشی داشتم ولی باید به اون یکی داداشم میگفتم نه به این

مردها متوجه این چیزا نمیشن ک باید عکس بفرستن و ایناولی حس میکنه ذوقش رو کور کردی میخواسته خوشحالت کن ...

آخه فرستاده واسه نامزدش و از اون نظر خواسته به سلیقه اون خریده

آخه فرستاده واسه نامزدش و از اون نظر خواسته به سلیقه اون خریده

خب باید میدیدی واقعا برای سورپرایزت اینکارو کرده یا از رو بی محلی؟ درکل قضیه رو کش نده..

معلومه برادرت آدم منطقی نیست با بدرفتاری باهاش فقط باعث میشی جلو زنش و بقیه بهت بی احترامی کنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋