یهویی واکنش نشون دادم داشتم با مامانم حرف میزدم تموم شد داشتم خداحافظی میکردم گفتم خدافظ میخواستم قطع کنم اون الو کرد منم قطع کردم یعنی شنیدم ولی واقعیت نمیخواستم باهاش حرف بزنم
10 روز پیش رفت برام یه گوشی قسطی برداشت پیش پرداختم گفت خودم میدم سر برج به بر گردون بهش کلی اصرار کردم شماره واتساپ ام رو براش ثبت کردم گفتم اونجا رفتی بهم زنگ بزن و عکس گوشی و گارد رو بفرست
منم منتظر بودم زنگ بزنه نزد من زنگ زدم گفت گرفتم دارم میام من گفتم خب چرا عکس نفرستادی گفت واسه نامزدم فرستادم تا تو سورپرایز بشی
اومد دیدم دور لنز دوربین به سلیقه زنش گلس نگین دار و یه گارد طلایی پر از نگین و زرق و ورق گرفته بود رنگ گوشی رو خودم انتخاب کرد یعنی فقط سبز و سیاه داشت منم سبز رو انتخاب کردم منم ناراحت شدم خب قراره قسط ها و پول همه رو بدم دوست داشتم ببینم بعد بخرم پولشم دادم دو روز پیش
چیزی ام نگفتم فقط گفتم مشکی از این قشنگ تره که و فقط گفتم عکس میفرستادی من لنز و گارد ساده میخواستم اونم ناراحت شد و کلی حرف زد
که رفتم خسته از سرکار اومدم و پولم دادم و خواستم خوشحالت کنم اصلأ نمیخوام تو بر داری اینو میدم به زنم قسط هاشم خودم میدم و برو بابا
منم با خودش نمیبرد مغازه دوستش بود مثلاً غیرتش اجازه نمیداد
شوهرمم جای قسطی سراغ نداشت
مجبور شدم ازش بخوام
منم چیزی نگفتم فقط گفتم من از نزدیک ندیدم فک میکردم سبزه قشنگ تره ولی مال تو که مشکیه قشنگ تره نمیشه عوضش کنیم اونم سریع عصبی شد و با لحن بد گفت راه اندازی شده و نمیشه اصلأ به تو نمیدم برش میدارم خودم
با اینکه خودش و زنش گوشی نو داشتند
گفتم حداقل آدرس بده برم گارد رو عوض کنم و لنز جدید بندازم که نداد و گفت اونا رو از یه جای دیگه گرفتم در صورتی که قبلش گفته بود اینقدر قشنگ شد که دوستم عکس گرفت که باره توی پیجش
خلاصه ازش دلخور شدم که فقط واسه 9 روز تا سر برج که پول داد و منم چیز بدی نگفتم جلوی آبجیام بهم بی احترامی کرد به نظرتون حق دارم ناراحت بشم
اگه ببینمش باهاش سر سنگین باشم یا نه؟