2777
2789
عنوان

شوهرمو دیگه دوست ندارم😔

269 بازدید | 14 پست

کارایی میکنه که ذره ذره عشقش از دلم میره

مثلا حالم بد بود رفتم سرکار به جای اینکه پیام بده حالت چطوره با ذوق پیام داده امروز صبحونه محل کارم خوشمزست

یا دوبار پسم زده😔

هر وقت خودش دلش بخواد میاد سراغم خودش دلش نخواد هیچی😔

همش غر میزنه سرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند وقته مریضم گفت به خاطر سلامتی خودت بود ولی الکی میگه خودش دلش نمیخواست منو

اینطوری نکن با خودت آدمه دیگه قرار نیست که همیشه رو مود باشه باور کن برای بعضیا این مسئله عادی شده 

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

تنها نیستیمنم دیگه خوشم نمیاد ازشاصلا نگاهش نمیکنملباساشو میشورم غذا درست میکنم در حد ضرورت حرف میزن ...

من دیگه بیاد طرفم میگم نه

که بدونه پس زده شدن چه حسی داره

کل ذوقم از بین رفت

آرایش و لباس و ... این همه زحمت کشیده بودم😔💔

😔😔ازدواج دوممه کلا شانس نداشتم کاش میمردم

تو هم چشم بازار در آوردی با شوهر کردنت.خودم یکی دارم.سی ساله پیرم کرده.نمیدونم کی نازش تمام میشه.همش قهر میکنه.اندازه چهار زن ناز داره.

من دیگه بیاد طرفم میگم نهکه بدونه پس زده شدن چه حسی دارهکل ذوقم از بین رفتآرایش و لباس و ... این همه ...

منم آخرین بار که پس زده شدم دیگه سمتش نرفتم

من خیلی گرم بودم اصلا بلایی به سرم اومده هیچ تمایلی ندارم

قدر نمیدوننفکر‌میکنن هرجور باشن بازم از سرمون زیادنواسه من علت اصلی سرد شدنم خیانتش بودالان دیگه خیا ...

حیف سیب سرخ دست چلاق.منم یکی دارم.روزی سه بار آرزوی مرگ دارم.رفتار خودش و خانوادهاش غیر قابل بخشش و غیر قابل جبران.فقط به امید بچها هام زنده ام.و گرنه خودش فقط یه آبرو ببره.