2777
2789
عنوان

قبل بچه دار شدن

452 بازدید | 28 پست

سلام. تاپیکای قبلی فقط دو سه نفر اومدن، این یکیو لطفا جواب بدید که حداقل یکی دوتا از فکرام به نتیجه برسن

من خانواده م نوه دارن، بنظرتون بیشتر شدن نوه، حس پیری به اونا القا میکنه یا نه برعکسه و حس خوبیه؟

و اینکه

بچه دار شدن اون حس گوگولی و ناز بودن رو از ادمی که دو سه ساله از ازدواجش گذشته، میگیره؟ حس بدیه یا اون حس مادری میتونه ناراحتی و اینارو بشوره ببره؟

پیری ؟!!!! مادر من که جوون تر شد 

گوگولی بودن دست خود ادمه با بچه گوگولی تر میشی 

سن پایین بچه دار شدن عالیه 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیری ؟!!!! مادر من که جوون تر شد گوگولی بودن دست خود ادمه با بچه گوگولی تر میشی سن پایین بچه دار شدن ...

نوه داشتن و با بچه های شما حس جوانتر بودن پیدا کردن؟ درست متوجه شدم؟

زیر سی سال میشه سن پایین؟ فکر کنم سنم کم هم نباشه🤣

اگر بخوای برای اینکه بچه بیاری نظر اینکه اونا حس پیری کنن بهتره نیاری ...جهان بینی ات وقتی فرزندت به دنیا بیاد کامل تغییر میکنه 

کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم رو بخون 

مهم اینه انسان سالم جامعه تحویل بدی بقیه اهمیتی ندارن 

خب بستگی به خودت داره الان مثلا من بچه نخواهم آورد چون بچه در ایران یعنی فلاکت آب نیست هوا که کلا سم ...

با خود بچه مشکلی ندارم. و با چیزایی که شما فرمودید هم همینطور.

حقیقت دغدغه م همین دوتا سوال بودن و یکی دیگه هم اینکه مردا چقدر بعد بچه دار شدن تغییر میکنن.

خوبشون خوبتر و بدشون بدتر میشه؟ این درسته؟

نوه داشتن و با بچه های شما حس جوانتر بودن پیدا کردن؟ درست متوجه شدم؟زیر سی سال میشه سن پایین؟ فکر کن ...

نه نداشت من تک فرزندم 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
اگر بخوای برای اینکه بچه بیاری نظر اینکه اونا حس پیری کنن بهتره نیاری ...جهان بینی ات وقتی فرزندت به ...

نه دیگه. ادم قبل بچه دار شدن کلی فکر میکنه. خب منم یکی از فکرام این بوده که البته چند نفر از دوستامم همین بود فکرشون.

من یکم از اون دلبستگی عمیقه میترسم فکر میکنم

کلییی کتاب برای رفتار با نوزاد و کودک گرفتم که ان شاالله کامل میخونم، کتابی که شما فرمودید هم عالیه

نه نداشت من تک فرزندم

خب پس اینم موثره نه؟

جسارتا مادر شما چند سالشونه؟

من توی همکارام هی میشنوم میگن مادرمون سنی ازش گذشته و اینا، حس میکنم حساس تر شدم درباره این موضوع! اونم حساسیت بی جا.

مثلا مادربزرگ کسیو‌میبینن، هی میگن پیره، سواد نداره و ...

هی ناخوداگاه من به این چیزا فکر میکنم

تا حالا به این فکر نکردم که کسی نوه باعث پیری یا جوونی‌ میشه و فکر نکنم اهمیتی هم داشته باشه 

چون اعتقاد دارم بچه فقط به پدر و مادر خودش ربط داره و لاغیر ...

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خب پس اینم موثره نه؟جسارتا مادر شما چند سالشونه؟من توی همکارام هی میشنوم میگن مادرمون سنی ازش گذشته ...

نه بابا بی خیال بچه تراپیه برا همه مخصوصا اونایی که نزدیکترن بهش مگر اینکه طرف مشکلات زیاد تو زندگیش باشه وقت نکنه لذت ببره 

مادر من ۶۰ اینا ولی فعالیت و رفتارش ۵۰