2777
2789

عزیزم بزار کامل ک خوابش برد انگشتش و یواش بزار باز ک شد برو زیر پتو یا چادر سریع اثر انگشت خودتو هم اضافه کن ب گوشیش وگوشیشو بزار کنارش ک بیدار نشه ببینه دستته از فردا شب دیگ راحت با اثر انگشت خودت باز کن وقتی خوابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا پیش هم نمیخابیم که بخام برم زیر پتو

خب گوشیشو ک باز کردی برو دورتر ک بیدارشد نبینه تورو سریع اثر انگشت خودتو بزار گوسیشو قفل کن بزار سرجاش

از فرداشب دیگ گوشیشو بردار ببر کارتو کردی برگردون سرجاش

وای وقتی فهمیدی چ حالی داشتی؟؟ بخودش نگفتی؟؟ منم گوشیشو جک کردم حرفاشو با خاهرش خوندن و قیامت به پا ...

من عکسشو دیدم فک میکرد مموری رو از گوشی درآوردم انداختم تو گوشیم دیدم فک نمیکرد که رمزشو بدونم تا یک سال چک میکردم چت هاشو میدیدم ولی نمیگفتم دیدم عکس مینداختم مدرک جمع میکردم اگه یه روزی بزنه زیر حرفش بزارم جلوش..هیچی ادم دیگه ادم سابق نمیشه..من میدونستم قبلا یکیو دوس داشته اما میگفتم مونده تو گذشته اما نگو از اول بوده من نمیدونستم.الانم هست اما کم رنگ...ولی خوب هیچوقت بهش اعتماد نمیکنم چون واقعا ضربه بدی خوردم..از اون موقع حرف هیشکی رو باور نمیکنم باید اثبات شده باشه

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

وای وقتی فهمیدی چ حالی داشتی؟؟ بخودش نگفتی؟؟ منم گوشیشو جک کردم حرفاشو با خاهرش خوندن و قیامت به پا ...

دعواشد اما چه فایده . مگه فرقی به حال من میکنه

من عکسشو دیدم فک میکرد مموری رو از گوشی درآوردم انداختم تو گوشیم دیدم فک نمیکرد که رمزشو بدونم تا یک ...

الهی بگردم چقد سختی کشیدی الان حالت خوبه؟؟ تو زندگی موندی؟؟ توام شرایط طلاق نداشتی؟؟

الهی بگردم چقد سختی کشیدی الان حالت خوبه؟؟ تو زندگی موندی؟؟ توام شرایط طلاق نداشتی؟؟

خوبم خدارو شکر عزیزم.ولی به‌نظر من طلاق آخرین راهه نه اولین.و اینکه به خاطر کارای شوهرم نمیتونم به دخترم فشار بیارم🙂

زمان بهترین قاضی هست.به نظرم همه چیو باید بسپاریم به زمان.❤️