لطفاً نگین والای چه دغدغه ای والا بخدا هزارتا مشکل دارم اما اینم سوال هست برام ...من بزرگ شده روستا هستم و خانواده خودم همه اقوام روستا هستن خانواده شوهرم هم روستا ...ولی بعد ازدواج بخاطر شغل شوهرم اومدیم شهر ...همه دختر های روستا چندسال پیش چادر میپوشیدن همشون با اینکه شهر بی چادر بودن ولی روستا بهتر حرف و حدیث مردم دختر ها چادر میپوشیدن ...ختی عروسی ها با چادر میرفتن ..جدیدا نه تو عروسی که اصلا چادر نمیپوشن مراسم و اینا یه عبا میپوشن یا خانم های که دیگه شهر هستن و ازدواج کردن مانتو بلند میپوشن...من کلا چندساله چادر نمیپوشم ولی روستا میپوشم عبا بلند یا چادر ...چندروز دیگه یه مراسم هست باید برم اونجا خیلی هم شلوغ میشه دلم میخواد با پالتو یا بارونی بلندم برم با حجاب اما بدون چادر اما از نگاه های بقیه بدم میاد چون خانواده من خیلی تو دید اقوام هستن همه عموهام بچه های عمو عمه هام خیلی پشت سرمون حرف میزنن نمیخوام پشت سر پدر مادرم حذف بزنن ولی واقعا دیگه خسته شدم حوصله چادر ندارم الآنم هوا سرد شده نمیشه عبا بپوشم یا باید چادر رو پالتو یا پالتو تنها
حرف مردم به تخمدان سمت راستت هم نگیرمنکه همین رویه رو پیش گرفتم
من برام مهم نیست زیاد چون همینا منو اینجا تو شهر بدون چادر دیدن اما تو روستا وقتی مراسم هست اینجوری هست که کردها و زن ها نشستن ی گوشه فقط دارن نگاه میکنن و حرف میزنن پست سر بقیه من از حرف غریبه ها ناراحت نمیشم اصلا برام هم مهم نیست از حرف اقوام خودم ناراحت میشم عمو عمه چون با ما قهرن دنبال سوژه هستن