از همینجا بهش میگم تف تو روت بیاد
بابا بخدا مادرا هم آدمن گاهی از زندگی خسته میشن گاهی کم میارن گناه که نکردن بچه آوردن غلط که نکردن بچه آوردن هی هرچی میشه میگن خودت زاییدی خودتم نگهش دار ، آسمون به زمین نمیاد اگه شرایطشو داشته باشید و بتونید دو سه ساعت بچه ی یکی رو نگه دارید بنده خدا یکم نفس بکشه ، همه جا میگید انسانیت بزرگترین دین نزد خداست خب اینم یجورایی مربوط به انسانیته دیگه چی میشه یکم به طرف کمک کنید تا حداقل یه کوچولو مال خودش باشه
خواهرم یه دختر داره ۹ سالشه خدا شاهده از وقتی دنیا اومده مامانم عین غریبه ها رفتار کرده ، خونه ما سوت و کوره هممون هم وقتمون آزاده میتونیم بچه خواهرمو نگه داریم خواهرم یکم نفس بکشه ولی مامانم میگه بمیرمم نگهش نمیدارم ، بنده خدا خواهرم امروز میگفت آنفولانزا گرفتم تمام بدنم درد میکنه میگفت دخترم نمیذاره یکم بخوابم همش سرپام چون یکمم بیش فعالی داره خیلی اذیتش میکنه ، گفتم عب نداره من میام میبرمش تو یکم مال خودت باش ، آوردمش خونه دیدم مامانم چپ میره راست میره هی بهش گیر میده میخواست زنگ بزنه به خواهرم بگه بیا بچتو ببر گوشی رو از دستش گرفتم گفتم وقتی یکی بچشو داده نگه داریم یعنی انتظار داره هرجور شده نگهش داریم نه اینکه دم به دقیقه زنگ بزنیم
پاشدم بردمش پارک از اونجا هم شهربازی از اونجا هم رستوران و براش پیتزا خریدم بعد بردمش بازار براش یه جوجه اسباب بازی خریدم تا وقت بگذره و ساعت ۸ هم بردم تحویل دادم ، بنده خدا خواهرم انقد تشکر کرد گفت یه دل سیر خوابیدم