2777
2789

از همینجا بهش میگم تف تو روت بیاد 

بابا بخدا مادرا هم آدمن گاهی از زندگی خسته میشن گاهی کم میارن گناه که نکردن بچه آوردن غلط که نکردن بچه آوردن هی هرچی میشه میگن خودت زاییدی خودتم نگهش دار ، آسمون به زمین نمیاد اگه شرایطشو داشته باشید و بتونید دو سه ساعت بچه ی یکی رو نگه دارید بنده خدا یکم نفس بکشه ، همه جا میگید انسانیت بزرگترین دین نزد خداست خب اینم یجورایی مربوط به انسانیته دیگه چی میشه یکم به طرف کمک کنید تا حداقل یه کوچولو مال خودش باشه 

خواهرم یه دختر داره ۹ سالشه خدا شاهده از وقتی دنیا اومده مامانم عین غریبه ها رفتار کرده ، خونه ما سوت و کوره هممون هم وقتمون آزاده میتونیم بچه خواهرمو نگه داریم خواهرم یکم نفس بکشه ولی مامانم میگه بمیرمم نگهش نمیدارم ، بنده خدا خواهرم امروز میگفت آنفولانزا گرفتم تمام بدنم درد میکنه میگفت دخترم نمی‌ذاره یکم بخوابم همش سرپام چون یکمم بیش فعالی داره خیلی اذیتش میکنه ، گفتم عب نداره من میام میبرمش تو یکم مال خودت باش ، آوردمش خونه دیدم مامانم چپ میره راست میره هی بهش گیر میده میخواست زنگ بزنه به خواهرم بگه بیا بچتو ببر گوشی رو از دستش گرفتم گفتم وقتی یکی بچشو داده نگه داریم یعنی انتظار داره هرجور شده نگهش داریم نه اینکه دم به دقیقه زنگ بزنیم 

پاشدم بردمش پارک از اونجا هم شهربازی از اونجا هم رستوران و براش پیتزا خریدم بعد بردمش بازار براش یه جوجه اسباب بازی خریدم تا وقت بگذره و ساعت ۸ هم بردم تحویل دادم ، بنده خدا خواهرم انقد تشکر کرد گفت یه دل سیر خوابیدم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی در قبال بچه شما مسئول نیست طلبکار نیستیم

اصلأ خوندی من چی نوشتم ؟

به والله اگه خونده باشی 

فقط گفتی زودتر از بقیه پست بذارم همین 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

عزیزم درست باید  کمک کنیم اما گاهی اوقات مادرها طلبکارن ازت اگه بچه حرف بد بزنه میگن تقصیر تو اگه غذا نخوره میگن تقصیر تو 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
مخترعش یک مرد خسته‌ و عصبانی بوده

کاش مرد بود 

مامانم جوری رفتار میکنه انگار خودش تاحالا مادری نکرده خستگی نکشیده 

کاش مرد بود مامانم جوری رفتار میکنه انگار خودش تاحالا مادری نکرده خستگی نکشیده

دستت درد نکنه خاله مهربون. مادرا دیگه مادریاشونو کردن و حوصله ندارن.

شما کمک حال خاهرت باش

عزیزم درست باید کمک کنیم اما گاهی اوقات مادرها طلبکارن ازت اگه بچه حرف بد بزنه میگن تقصیر تو اگه غذ ...

نه والا خواهر من اونجوری نیست بنده خدا 

اونجایی اینطوری میگن که خود مادر راضی نباشه بچه بمونه پیش کسی 

عزیزم درست باید کمک کنیم اما گاهی اوقات مادرها طلبکارن ازت اگه بچه حرف بد بزنه میگن تقصیر تو اگه غذ ...

من بچه خواهرم یک هفته موند خونمون بعد که رفت خونشون خواهرم زنگ زد گفت بچه رو بد عادت کردین قبلا هر غذایی دادیم میخورد 😂😐

کاش مرد بود مامانم جوری رفتار میکنه انگار خودش تاحالا مادری نکرده خستگی نکشیده

همه مادرا تقربیا همینن 

خونه نهایت تلاش منم اینکه آبجیم و مادرم باهم دعوا نکنن

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

کسی در قبال بچه شما مسئول نیست طلبکار نیستیم

منم مزاحم کسی نمیشم البته بچه پیش مادر باشه بهتره اگر اتفاقی برای بچه بیوفته پدرش میتونه از کسی بچرو برده  شکایت کنه 

ولی استارتر خودش علاقه داره از بچه خواهرش نگهداری کنه