2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی کار بود خودش دوست نداشت درسته؟خیلی از بازار کار رشته میترسم😭

کار غیرمرتبط منظورمه  مثلا میتونست مثل خیلی از کادردرمان هایی که رفتن دوره کاشت مو و ابرو دیدن الان پول پارو میکنن کار کنه یا مثلا داروخونه کار کنه یا تزریق فیلر یادبگیرند کارکنه یا مثلا اپراتور لیزر بشه و...بعضی هاشونم با پزشکای سونوگرافی مچ میشن میرن تو کلینیک اونا کارای مربوط به رادیولوژی رو انجام میدن و...

زرنگ باش همین الان حداقل کاشت ابرو رو برو دوره ببین 

اگه شهر بزرگ یا متوسط هستی کار هست نگران نباش ۲ سال طرح هستی متیونین بعدش تمدید طرح هم بزنی تا ۴ ۵ سال فک کنم میشه تمدید طرح زد بعدشم ازمون استخدامی هر سال برگزار میشه میتونی شرکت کنی استخدام بشی 

کار غیرمرتبط منظورمه مثلا میتونست مثل خیلی از کادردرمان هایی که رفتن دوره کاشت مو و ابرو دیدن الان ...

عشقم با رادیولوژی نمیشه رفت سمت کارای زیبایی

چون درسا نامرتبطه

با مامایی اینا میشه رفت

عشقم با رادیولوژی نمیشه رفت سمت کارای زیباییچون درسا نامرتبطهبا مامایی اینا میشه رفت

پسر عمومی من با رشته ی آمار رفته تو کار کاشت مو الان ۷ ساله کار میکنه خونه و ماشین خارجی و..‌. گرفته میشناسم کسی دیپلمه تزریق فیلر انجام میده پیش عموش که پزشک زیباییه میشه دختر 

عزیزم نظرت راجب این رشته چیه

ببین من مامان بابام هر دو کادرمان بودن فقط میتونم بگم هیچ کادردرمانی که زرنگ باشه بیکار نمیمونه چون همیشه نیاز به درمان هست رشته ی سبکی هم هست یعنی سختی کار خاصی نداره به نسبت مامایی پرستاری و‌...

ببین من مامان بابام هر دو کادرمان بودن فقط میتونم بگم هیچ کادردرمانی که زرنگ باشه بیکار نمیمونه چون ...

از بازار کارش میترسم

جدیدا اینجا توو نینی سایت همه میگن بازار کارش صفره

اخه هرسال رادیولوژی خیلی کم برمیدارن توو کنکور

بعد دانشگاه آزاد نداره

فقط چنتا شهر رادیولوژی دارن

بعد چرا باید بازار کارش کم باشه موندم

از بازار کارش میترسمجدیدا اینجا توو نینی سایت همه میگن بازار کارش صفرهاخه هرسال رادیولوژی خیلی کم بر ...

طرح که میری در هر صورت بعدشم تمدید طرح میزنی ازمون استخدامی هم میگیرن هر سال حتی فک کنم آموزش‌وپرورش هم برمی‌داره برا استخدامی مربی بهداشت و دبیری زیست و آموزش ابتدایی 

در بدترین حالت میتونی بری داروخونه کار کنی ک اونم هم پرستیژش هم بیمه رد میشه هم حقوقش حدود وزارت کاره و اوکیه 

اینایی که میگن بازار کار نداره همونایی ان که یه رشته هایی خوندن که با ارشدشم هیییییییچ کاری نمیشه کرد نمونش دختر خاله ی خودم که منابع طبیعی خونده ارشد داره هیچ جا نمیخانش واقعا