2777
2789
عنوان

خیانت کردم به خودم

95 بازدید | 5 پست

فرصت های زیاد و ارزشمندی تو زندگیم از دست دادم و ناراحتم در حالی که از دست نمیدادم الان به خیلی از چیزا رسیده بودم 

تازه فهمیدم من هر بار که دعا میکردم خدا به جای حاجتم فرصت رو به روم میذاشت ولی من توجه نمیکردم و پس میزدم

میخام جبران کنم  و خدا کمکم کنه چیکار کنم عذاب وجدانم از بین بره؟ حالم بده از خودم بدم میاد

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

عزیزم کیه که این کارا را نکرده باشه گلم کیه که به خودش خیانت نکرده باشه منم دور از جونت یه گاو بودم به تمام معنا. گلم بهتره بجا افسوس واز بین رفتن زمان الانت به خودت قول بدی ودیگه اشتباه نکنی چون گذشته را نمیتونی برگردونی من اگه بخام از حماقت هام بگم تا صبح همه فحش کشم میکنن چقد خودخوری هم کردم ومیکنم ولی تا اشتباه را قبول نکنی نمیتونی جبران کنی پس تلاش کن باقی مانده عمرت را خوب استفاده کنی 

عزیزم کیه که این کارا را نکرده باشه گلم کیه که به خودش خیانت نکرده باشه منم دور از جونت یه گاو بودم ...

هر سال همینه الان هفت ساله همینه اون لحظه متوجهش نیستم بعد یکسال میفهمم په اشتباهی کردم

شاید هم دست خودم نبوده و خیلی چیزا از اختیار ما خارجه

ولی واقعا از خدا میخام وقتی فرصت میذاره اگاهیشم بذاره که بتونم تشخیص بدم چیکار باید بکنم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر سال همینه الان هفت ساله همینه اون لحظه متوجهش نیستم بعد یکسال میفهمم په اشتباهی کردمشاید هم دست خ ...

ببین گلم اگه ما اون‌زمان عقل کافی وآگاهی داشتیم قطعا مرتکب اشتباه نمی‌شدیم واقعا همینه گاهی چیزا از دست ما خارجه گاهی بعصی اتفاقات باید بیفته حالا یا کارمای اجدادی هست یا برا بزرگ شدن ما ولی بله همینه آگاهی بعدش میاد منم اونقد اشتباهات بزرگ کردم اون زمان انگار آدم عقلش قد نمیده فضا جوریه نمیتونی درست تصمیم بگیری خودت را اذیت نکن چون فایده نداره منم عمرم تباه شد ۱۰ سال سر یه مساله مسخره روم نمیشه بگم‌چی بود چون اونقد بدیهی هست حتی بچه کوچیک میدونه جوابشو ولی منو ۱۰ سال درگیر کرد 

هر سال همینه الان هفت ساله همینه اون لحظه متوجهش نیستم بعد یکسال میفهمم په اشتباهی کردمشاید هم دست خ ...

بله واقعا کاش خدا با فرصت آگاهی هم میداد من بهترین فرصت ومعجزه آسانترین فرصت زا که هنوز خودم باورم نمیشه را بخاطر یه غفلت ساده ار دست دادم ومدیر زندگیم بعد ده سال به تباهی کشیده شد هنوز دارم افسوس میخورم 

بله واقعا کاش خدا با فرصت آگاهی هم میداد من بهترین فرصت ومعجزه آسانترین فرصت زا که هنوز خودم باورم ن ...

من میدونم ترسهام و ناخوادگاهام که پر از افکار منفی بود جلومو گرفت لعنت به من