2777
2789
عنوان

از دست مادرش نمی‌تونیم زندگی کنیم

3038 بازدید | 112 پست

بچه ها من چهار ساله ازدواج کردم و تو یه حیاط با مادر شوهرم هستم و مادرشوهر 76سالشه یعنی هر چی مادرشوهر بد دیدین فراموش کنیم این کلکسیونه بدی هست بعد شوهرمم بچه ننه بار آورده و انگار اون زنشه تا من چهار ساله خدا شاهده نتونسته شوهرم جلو این کنار من بشینه یا مسافرت دوتایی بریم میشینه جلو من کنار شوهرم و ناز و نوازشش می‌کنه مادرشوهرم مسافرت یه شمال رفتیم از دماغ ما درآورد پتو و بالشت داشت شوهرم و خوابیده بود مادرشوهرم منو کشوند پایین نصفه شب بچم سردش میشه برو پتو بالشت بیارو رفتم از ماشین پتو بالشت آوردم و خون به جیگر ما کرد نبریمش هم شوهرم جنگ میندازه رفته بود جاشو انداخته بود کنار شوهرم و صبحونه لقمه می‌گرفت میداد به شوهرم همیشه کارشه یعنی رستوران رفتیم گفتم به مادر شوهرم آب بریزم برات گفت نه و بلافاصله شوهرم بهش گفت بریزم آب برات گفت بریز و منم گفتم چرا من میگم میگی نه و یه جنگ هم انداخت با من مادرش تو رستوران جلو همه و شمال زهر مارمون شد از اون ور شوهرم امروز از در اومد اول رفت به اون سر زد بعد از در خونه مادرش اومده دید من تو حیاطم برای من شعر می‌خوند مادرش دق کرد سریع شوهرمو کشوند بیا حالم بده و یه دقیقه پیش خوب خوب بود اون روز خواهر شوهرا همه خونه مادرشون بودن گفتم من چهار ساله دارم میریزم تو خودم و تحمل میکنم بزار باهاشون حرف بزنم با مادرشون صحبت کنن نمیشه که گفتم بشینین با مادرتون حرف بزنین اینجوری پیش بره من طلاقمو میگیرما یعنی چی آخه و همرو تعریف کردم  سریع علیه من در اومدن بگیر برو خب بهترین زنو براش میگیریم اینا وابسته هستن روز اول دیدی که گفتم روز اول من اینا رو دیدم 😐 خدا شاهده اینا بعد عقد معلوم شد و قشنگ میخواستن منو بزنن و طلبکار هم بودن منم اینجا غریبم پدرو مادرم فوت شدن نمی‌دونم چیکار کنم طلاقم برای من تک و تنها سخته نمی‌دونم چیکارکنم

واقعا رفتی نشستی پیش دختراش بد مادرشون رو گفتی خوبی دختر 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا چاره ای نداری.سکوت کن حرمت خودتو حفظ کن تودیگه گفتنیارو بهشون گفتی دیگه عقب وایسا.بامادرش صحبت نکن بذار انقدر محبت کنه تا جونش دربیاد.مسافرت نرو بگو ممنون خاطرات خوبی از سفر برام رقم زدید دیگه نمیام.دیگه ام با دختراش حرف نزن نذار هی اسم طلاق بیارن عادی بشه این حرفا برا شوهرت.فقط چند وقتی تحمل کن تا مادرش به ایزد ابدی بپیونده

واقعا چاره ای نداری.سکوت کن حرمت خودتو حفظ کن تودیگه گفتنیارو بهشون گفتی دیگه عقب وایسا.بامادرش صحبت ...

مشکل روحی گرفتم رولنشناس میگه باید بری پیش روانپزشک دارو بده آنقدر اذیتم کرده

عزیزم  قلبم  به درد  اومد

منم تا حدودی  زندگیم  شبیه شما  بود

۴۷ سالمه  ولی  زجرهایی که کشیدم  اثراتش  تو روح و روانم  باقی مونده

فقط میتونم  بگم  اول  استقلال مالی پیدا کن،هنری یاد بگیر،تا  منبع درامد برای خودت  نداشته باشی هیچ کاری از دستت برنمیاد

یا طلاق بگیر  یا  برو خونه جدا  زندگی  کن،،شوهرهای بچه ننه  مثل شوهر من  بدون که هیچ وقت هیچ وقت  درست نمیشن  و بدتر هم  میشن

مشکل روحی گرفتم رولنشناس میگه باید بری پیش روانپزشک دارو بده آنقدر اذیتم کرده

اگه خواستی بری خانواده شوهرت نذار بفهمن.حرف درمیارن برات.صدتا عیب میذارن روت نمیگن که خودمون اینطورش کردیم 

مادر شوهرت بمیره هم شوهرت میره میچسبه به خواهراش و تااخر عمرت وضع همین‌ه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.