2777
2789

لطفا قرمه سبزی رو توضیح بدین سبزیشو کی اضافه کنم که تا جا بیفته گوشت و لوبیاش له نشه.

خورش کرفس چطور؟ برگ کرفس رو میریزین توش؟ سبزی دیگه هم میزنین؟ لیمو عمانی چطور؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازسبزی هاحدوددوقاشق برمیدارم وحسابی سرخ میکنم قهوای رنگ بشه میریزم توخورشت 

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

قرمه سبزی سبزیش رو با روغن زیاد. حسابی تفت بدی

گدشت و لدبیا جدا بپز بعد بریز قاطی هم یه ساعت تا یه ساعت و تیم جا بیوفته با حرارت کم

خورش کرفس من برگاشم با سبزی خودش خرد میکنم میزنم سبزیش نعنا جعفریه. 

تمام سبزی که نبایدزیادسرخ بشه مزه اش میره وخاصیت نداره

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

باید جا بیفته.

اگه سرد بشه روغن میندازه.

اگه وقت داشته باشی

امروز برا فردا درست کنی عااالی میشه.

وقتهایی هم که من وقت اینکار را ندارم

چند تا یخ کوچیک میندازم و شعله را کم میکنم

آروم روغن میندازه

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷

برای کرفس ساقه رو خورد میکنی سرخ میکنی بر گاشم با کمی جعفری سرخ کن اضافه کن بهش پیاز داغ و نعنا داغو اضافه کن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

راز حوشمزگی قورمه سبزی ب روغن زیاااااااده.چند دقیقه آخر هم کمی شنبلیله سرخ کن بریز توش .باعث میشه روغن بندازه بعد اینکه ی ده دقیقه قبل از سرو کردن خاموش کن ک روغنش بیاد رو

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍