فرحنازتونممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5395 عنوان از ی پسره خیلی خوشم اومده 113 بازدید | 5 پست ولی این خیلی اقاست و خوبه یعنی بوی شهادت میده منم خیلی مذهبی نیستم ولی حجاب دارم یعنی خداوکیلی هم بیینیش میگی این یک شهیدهسپاهیم هست و دوست برادرمه ولی نمتونم ببینمش ک منم ببینه حیف دیر ازش خوشم اومد دیر متوجه شدم ک دوسش دارم ولی عاشقش نیستم یه صلوات برام میفرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂 1404/09/03 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shiiiiiiiiiim70 عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 16227 ای بابا از این به بعد باید بوی شهادتم یاد بگیریم دیگ ،ببینیم کی بو میده کی نمیده وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 3823 ناراحت نشیا ولی عکس عبدالمالک ریگی هم ببینید فکر میکنی شهیده!میخوام بگم همه چی ظاهری و سطحی نیست عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾
فرحنازتونممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5395 ای بابا از این به بعد باید بوی شهادتم یاد بگیریم دیگ ،ببینیم کی بو میده کی نمیده جدی اصلا خیلی وایب شهادت میده یه صلوات برام میفرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂
فرحنازتونممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5395 ناراحت نشیا ولی عکس عبدالمالک ریگی هم ببینید فکر میکنی شهیده!میخوام بگم همه چی ظاهری و سطحی نیست نه عزیزم ناراحت نمیشم ولی این جلومه دیگ کاراش رفتارش حتی اکت صورتش همه سمت و سوی شهید شدنه حتی اینستاگرامش یه صلوات برام میفرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 3823 نه عزیزم ناراحت نمیشم ولی این جلومه دیگ کاراش رفتارش حتی اکت صورتش همه سمت و سوی شهید شدنه حتی اینست ... انشالله که اگه به صلاحته جور بشه و خوشبخت بشین عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾