2777
2789
عنوان

گارانتی گوشی شیائومی

119 بازدید | 27 پست

سلام دوستان گوشی ردمی ۱۴ خریدم یک ماه نشده استفاده میکنم حالا یه خط عمودی افتاده وسط گوشیم 

ال سی دیش شامل گارانتی مبشه؟ اگر میشه 

بنظرت میتونم بگم شیائومی نمیخوام سامسونگ برام بیارن؟؟

و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدییی میگیییی!؟ من میخواستم برم ردمی نوت 14 فر جی بخرم یا 13 ایکس سامسونگ که بهت نمیدن نهایت گوشیو ...

منم ترسیدم 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

منم ترسیدم

اخه همون پول شیائومیش رو با سامسونگش که بشه گلکسیA16 مقایسه کردن لول شیائومیش بالاتر بود مثلا حافظش بیشتر بود دوربینش بهتر بود

نمیدونم چیکار کنم از یه طرف طراحی شیائومی هم خیلی قشنگه سامسونگ همشون 3 تا دوربین زیر همن 

اخه همون پول شیائومیش رو با سامسونگش که بشه گلکسیA16 مقایسه کردن لول شیائومیش بالاتر بود مثلا حافظش ...

مثل منی .ابجیم شیائومی داره میگه نخر نهایتن ۲سال خوبه سامسونگم قیمت بالاس.از زومیت خرید میکنی ؟؟؟

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

جدییی میگیییی!؟ من میخواستم برم ردمی نوت 14 فر جی بخرم یا 13 ایکس سامسونگ که بهت نمیدن نهایت گوشیو ...

اره اصلا بدنه افتضاحع درست دوربین و حافظه اش نسبت ب ساسونگ هم قیمت خودش بهتره اما بدنه صفر یک ماه نشده استفاده میکنم هنگ می‌کنه متاسفانه

اینم از ال سی دیش

من شش سال آ ۳۲ سامسونگ داشتم هزار بار ضربه کاری خورد ک فکر میکردم الان ال سی دیش پودر شده در حالی ک‌ چیزیش نشد

شیائومی داشتن لیاقت میخواد

من اولین باره استفاده مزکنم هنگ مبکنه ازنم از ال سی دیش

مصنوعی شده مثل مواد خوراکی

اخه همون پول شیائومیش رو با سامسونگش که بشه گلکسیA16 مقایسه کردن لول شیائومیش بالاتر بود مثلا حافظش ...

البته اینو بگم برا ال سی دیش 

نشسته بودم گوشیم رو پاهام بود متوجه نبودم بلند ک شدم با ارتفاع خیییییلیی کم افتاد زمین

بهو دیدم این خطه افتاده وسطش دارم از هنگ میمیرم🤕☹️

مثل منی .ابجیم شیائومی داره میگه نخر نهایتن ۲سال خوبه سامسونگم قیمت بالاس.از زومیت خرید میکنی ؟؟؟

سامسونگ از شیایومی بدتره .همش هنگ میکنه .حالا شاید بخندی دوسه ماه پیش شوهرم به اصرار فروشنده گوشی ایرانی داریا خرید کیفیت عالی نه داغ میکنه نه هنگ سرعتش هم فوق العاده اس 

باید بری عوض کنی ربطی ندارهچند خریدی شیائومی رو؟

یعنی میگی گارانتی تعلق میگیره؟ 

نقدش تو شهر ما گفتن ۱۹ قسطی خریدم ۲۵

سامسونگ از شیایومی بدتره .همش هنگ میکنه .حالا شاید بخندی دوسه ماه پیش شوهرم به اصرار فروشنده گوشی ای ...

مارکش چیه

کلا گوشی های جدید واقعا پلاستیکی شدن

ساسمونگم سامسونگ قدیم 

یعنی میگی گارانتی تعلق میگیره؟ نقدش تو شهر ما گفتن ۱۹ قسطی خریدم ۲۵

فکر نکنم گارانتی نمیگیره

منم تازه گوشی گرفتم‌ گفت اگه تا یه هفته چیزیش شد اوکی میکنیم

یک قطره دروغ، می‌تواند اقیانوسی از اعتماد را از بین ببرد.