2777
2789

چرا هیچکی به من نگفته بود انقد وحشتناکه هر مرحله که پیش میرم پسرم شیطون تر میشه و اپشنای جدیدش فعال میشن پشت و کمرم خم شده پاهام ورم کرده گردنم کج شده😭😭😭😭😭مادر و مادرشوهرم یکی چهار تا بچه بزرگ کردن اینو میدم بهشون نیم ساعت نگه دارن میخوان سر به بیابون بزنن . واااایییییییی

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیشتر بچه ها ی امروزی قاطی کردن بخاطرالودگی هوا و استرس های بارداری و این همه بمباران دیجیتال اصلا انگار به لحاظ روحی بی قرار شدن ارامش و لذت ازشون دور شده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

همین جمع چند سال دیگه تیمارستان

بخدا اگه یه بمب اتم میخورد فرق سرم کمتر میترکیدم . داغونم داغون هشت ماهه شبی سه ساعت میخوابم 😭

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

تنها نیستی🙋

😭😭😭😭چیکار کنیم خداااا من دیگ توانایی ندارم

😭😭😭😭چیکار کنیم خداااا من دیگ توانایی ندارم

مگه فقط خدا کمکون کنه وگرنه از پا درمیایم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

بیشتر بچه ها ی امروزی قاطی کردن بخاطرالودگی هوا و استرس های بارداری و این همه بمباران دیجیتال اصلا ا ...

واقعا چرااا . مامانمم میگ من چهارتا بزرگ کردم اصن نفهمیدم چطوری بزرگ شدین انقد اروم بودین . این بچه از چهار ماهگی چهار دست و پا راه رفت انقد شیطون و پرروه الان هشت ماهشه یاد گرفته راه بره 

منم سه سال و نیمشه و سن لجبازی دیگه چيکار میشه کرد

این بچه هشت ماهشه هشتتت ماااه و انقد شیطونی منو میترسونه

پسرم ۵ سالشه اونروز به شوهرم میگفتم الان باید ۵۰ سالش باشه اینقدر که به من سخت گذشته و زحمت کشیدم حس ...

واقعا منم انگار چند دهه از زندگیم رفته . شبا از درد و خستگی مث کارتن خوابا سرمو رو دبه ای اسباب بازی چیزی میزارم هرجا باشه خوابم میبره