2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا شکاک شدم

537 بازدید | 73 پست

خودمم اینطوری اذیتم(به خودشم گفتم) آخه گاهی اوقات کارهایی می‌کنه که مشکوک میشم..اینم بگم که تو عقدیم

آخه مثلا دیروز وسط چت که داشتیم صحبت می‌کردیم و من داشتم لاک هایی که رنگاشون رو دقیق نمی‌دونستم برای همسرم می‌فرستادم تا به چت جی پی تی بگه 

ناگهانی وسط چت نوشته ای جونم (منم مشکوک شدم که نکنه اشتباهی برام فرستاده)

یا الان زنگ زدم وسط زنگ تو مغازه بود ، یکی اومد و در جوابش که نمی‌دونم چی گفت ، گفت باشه چشم 

بعدش گفت الو الو و گذاشت رو حالت پیغام گیره نمی‌دونم چیه خلاصه از رو حالت برداشته باز گفت الو گفتم صداتو دارم گفت الو و بعدش جوابمو داد و گفت که میخوام برم آرایشگاه ، آرایشگرم جلوتر بهش گفتم گفت که سرم شلوغه الان اومده میگه که سرم خلوته

یا اینکه مثلاً تو پیام هاش دیدم که براش شماره حساب خانم فرستادند (البته اینو بگم که بیشتر جاها که میریم بعضی اوقات با گوشی پرداخت می‌کنه پول رو)

یا خیلی چیزای دیگه که الان حضور ذهن ندارم

حالا اگه یادم اومد میگم

و گفتم بهش که حالا چرا وسط هفته میخوای بری آرایشگاه تو که معمولا آخر هفته و زمانی که میخوای بیای دنبالم میری....

دید خیلی میگم برگشته میگه با عمم می‌خوام برم دیت😐☹️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا حالا چیزی ازش دیدی؟؟ مثلا اینکه دیدی تا حالا به یه خانوم چت کنه؟؟

تو تلگرامش که گوشیش دستم بود یه دختری بهش پیام داده بود که شب بخیر همین هیچ پیام دیگه ای نبود برای دو سه روز پیشش بود و جواب نداده بود ، برگشت گفت عه این کیه دیگه

منم نگاه کردم دیدم نه شماره داره نه اکانت داره 

خلاصه براش نوشتم جانم؟ بعدا پیام داد شما آقا مهدی تورمون هستید منم پیام صوتی فرستادم که نه اشتباه گرفتین بعدش پیام داد که آدم اشتباهی رو انتخاب کردم ، بدتر اینکه اول اسمش با اول اسم من یکی بود و پروف همسرمم اول اسم من بود

بعد از دو سه روزم اکانتشو حذف کرد

تا حالا چیزی ازش دیدی؟؟ مثلا اینکه دیدی تا حالا به یه خانوم چت کنه؟؟

اینم بگم که من یک اشتباهی کردم و تلگرامشو قفل کردم اونم روز بعد خیلی از دستم عصبانی بود (من اومده بودم خونه خودم)و سر صبح با عصبانیت پیام داد که زود قفلش رو بگو