ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
رها کن و دیگه ازدواج برات مهم نباشه برو دنبال زندگیت حالت بهتر میشه.منم 37 مجردم از وقتی رها کردم بهترین حال دنیا رو دارم.اینم پذیرفتم که ممکنه نشه خب چکاری ازم برمیاد .جوونی میره زندگی میکنم و مشغول میکنم خودمو دنبال پیشرفتم. برای خواستگارا ب گ و ز ی د بابا
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
طبیعیه زیاد خونه پدری موندن این تبعات رو هم داره. اگه پسر بودی میگفتم جدا شو تنها زندگی کن. ولی دختری نمیدونم میشه یا نه؟ البته همه اینا در صورتی که نتونی ازدواج کنی.
رها کن و دیگه ازدواج برات مهم نباشه برو دنبال زندگیت حالت بهتر میشه.منم 37 مجردم از وقتی رها کردم به ...
بهترین حال دنیا؟! اینکه تجربه نکردی خیلی چیز ها رو و کمبود محبت و عشق رو اینا چی؟ حسرت بقیه رو نمیخوری؟ ببخشیدا فقط میخوام بدونم چیکار کردی که میگی خوبم.