2777
2789

میشه لطفا برای حاجتم دعا کنی هرچی خوندی بگو برات بخونم

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه صلوات

من برات 5 تا فرستادم

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

من برات 5 تا فرستادم

باش منم ۴ دیگه فرستادم 

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه 

ایالکرسی برات نیخونم منم جراحی کردم دعا کن نتیجش عالی بوده باشه ودیگهمشکلی برام پیش نیا

خوندم براتون انشاالله سلامتیتون و به دست بیارین

انشالله هرچی به صلاحه همون بشه بهترینها نصیبت

همچنین 

من برات صدتا فرستادم توروخدا دعا کنید ماهم مشکلمون فردا حل بشه

خیلی ممنونم مهربون سرنماز شب برات دعا میکنم 

خیلی ممنون

الانم دارم برات صلوات میفرستم 

برات حمد خوندم عزیزم 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست