2777
2789
عنوان

چقدر باور دارین به این جمله

72 بازدید | 8 پست

(ادم مناسبت پیدات میکنه و به وقتش وارد زندگیت میشه) 

یسری درسخوندن شاغل موفقن باشگاه رفتن ولی هنوز اون فرد نیومده تو زندگیشون!! چقد صبر کنن بعد دنیا مدرن هم انگار تا خود دختر دست بکار نشه سینگله از ی طرفم حیلی به قسمت اعتقاد دارم... 

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

من اعتقاد ندارم به این جمله ها

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه اصن کسی نیس ک تصمیم بگیری💔😂حالا تو اجماع هم هستا

ببین نمیدونم الان چرا شما جوونا اینجوری شدین .هرکی اومد تا ببینین ازدواجیه خِرشو میچسبین میگین همین خوبه اون قدیم مدیما نگاه میکردن به طرف ببین در کنارش ارامش دارن میخورن بهم یا نه الان همینجوری هردوطرفا پسرو دختر فقط ازدواج .ازدواج باید با ادمش باشه شبیه به خودتون 

ببین نمیدونم الان چرا شما جوونا اینجوری شدین .هرکی اومد تا ببینین ازدواجیه خِرشو میچسبین میگین همین ...

بابا میگم اصن کسی نیومده کسی نیست ک حتی خرشو بگیریم 🗿

زندگی میگن برای زنده هاست اما...