2777
2789

تنهام

دوست پسری ندارم

اصلا زیاد بیرون نمیرم

کلاس هم نمیرم اگ برم همش با اسنپ

خرید هم میکنم ولی جایی ندارم بپوشم :)

خلاصه اصلا زندگیم قشنگ نیست

دوستامم درگیری های خودشون دارن نمیتونم به اونام بگم

اصلا زندگیم خیلی بیخود شده

خسته شدم انقدر کتاب خوندم فیلم دیدم

سرکار هم دوست ندارم برم تابستون چندبار رفتم محیط کار خیلی بده انقدر ادم های عوضی دیدم دوست ندارم کار کنم 

دانشگاه هم بهمن میرم چون دانشگاه ازاد ظرفیت مهر پر بود ب من نرسید

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی منم همینه

از همه فاصله گرفتم و خودمو محدود کردم به دانشگاه و خونه

از هرچی دوست و رفیقه نفرت دارم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

زندگی منم همینهاز همه فاصله گرفتم و خودمو محدود کردم به دانشگاه و خونهاز هرچی دوست و رفیقه نفرت دارم

اولش اسونه ولی بگذره افسرده میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا بهمن چیزی نمونده قشنگم همین ک مجبور نیستی کار کنی خیلی خوبه

مجبور هستم ولی ترجیح میدم خودم دیگه تو اون موقعیت نبینم

واقعن خیلی سخته 

دانشگاه هم محیطش قطعا خوب نیست اونم اعصاب خوردی داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولش اسونه ولی بگذره افسرده میشی

من کلا ژنتیک افسرده بودن رو دارم 

به حدی پیشرفت کرده که عملکرد عصب هامو مختل کرده و درد جسمی اومده سراغم

فعلا هم قرص مصرف میکنم

ولی ترجیحش میدم به معاشرت با دیگران 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

مجبور هستم ولی ترجیح میدم خودم دیگه تو اون موقعیت نبینمواقعن خیلی سخته دانشگاه هم محیطش قطعا خوب نیس ...

دیگه چکار کنیم تو زندگی رنج طبیعیه برای همه هم هست فقط بین بد و بدتر حق انتخاب داریم

زندگی میگن برای زنده هاست اما...