2777
2789
عنوان

دخترا

88 بازدید | 9 پست

پسری ک واقعا آدم رو بخواد 

هرکاری برات میکنه هرکاری 

نگین مغرورعه و فلان  خانوادهش نذاشتن 

پسری ک بخوادت زمین و زمان رو بهم میریزه 

غرور براش بی معناست 

بهونه رو نپذیرین 

به کم قانع نباشین 

خودتون رو خورد و خوار و خفیف نکنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا پسری که بخواد همه کار بخاطرت میکنم منم خیلی خوشحالم الان تا یه اخلاق بد دیدم خودمو نجات دادم

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

واقعا پسری که بخواد همه کار بخاطرت میکنم منم خیلی خوشحالم الان تا یه اخلاق بد دیدم خودمو نجات دادم

خداروشکر تصمیم درست گرفتی 

کات کردن روزهای اول سخته چون به طرف عادت کردی 

ولی بعد میگی بهترین تصمیمی بود ک گرفتم از پشیمونی های بعدیم جلوگیری کردم 

خداروشکر تصمیم درست گرفتی کات کردن روزهای اول سخته چون به طرف عادت کردی ولی بعد میگی بهترین تصمیمی ب ...

طرف داشت منو با رفتنش تهدید میکرد من خیلی جدی بهش گفتم خب پس خودم میرم‌ و میدونی از همه نظر خوب بود حس میکنم از اینا بود دخترا بهش آویزون میشن پس انتظار نداشت یکی اینطوری باهاش رفتار کنه

طرف داشت منو با رفتنش تهدید میکرد من خیلی جدی بهش گفتم خب پس خودم میرم‌ و میدونی از همه نظر خوب بود ...

دمت گرم دختر 

فک کرد به دست  و پاش می افته نره😂

بعضی دخترا با ضعیف بودنشون خیلی پسر هارو پرو کردن 

دو روز دیگ هم هی میخواست بگه فلان کار رو نکنی میره 

اون کارو نکنی میرم

دمت گرم دختر فک کرد به دست و پاش می افته نره😂بعضی دخترا با ضعیف بودنشون خیلی پسر هارو پرو کردن دو ...

ببین بار اول که تهدید کرد من باز گفتم باشه پس بعد خودشو پاره کرد که نه نباید بری و اینا بعد دوباره چند دقیقه بعد تکرار کرد حرفشو منم اینطوری بودم که باشه پس بای حس خوبی دارم ولی یک سال عمرم حروم شد

ببین بار اول که تهدید کرد من باز گفتم باشه پس بعد خودشو پاره کرد که نه نباید بری و اینا بعد دوباره چ ...

اشکال نداره 

جلوی رابطه ی اشتباه رو هروقت بگیری غنیمته

درعوض کلی تجربه کسب کردی  از این بعد همچین پسرایی رو همون دیت اول  دوم میتونی تشخیص بدی