2777
2789
عنوان

چین بهتره یا آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم میشه گفت خوشم میاد ازش حتی کشور خوب و پیشرفته ای هست ولی خب نمیدونم 😀😂

دختر خالم عروس چینی ها شده واقعن عالیه 

من فکر میکردم پس کشور بدیه خیلی با فرهنگ و کشور خوبیه 

خودم بخوام مسافرت برم اولین جا میرم چین

دیگه کنکوری نیستم   

چون المان نژاد پرسته نميپسندم خودم بودم قطعا انتخابم چين بود الان تقريبا حرف اول تو همه چيز ميزنه وك ...

موافقم 

آلمان هم اکثریت دیگه از خاورمیانه هستن خودشون میرن کشورای بهتر

شغلش چیه؟ میگن آلمان بخاطر پناهنده ها بد شده واقعا نمیدونم اینده کدوم بهتره

المان تبدیل به افغانستان شده اونجا بری انگار رفتی اوغانستان😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
المانی زبانش به شدت سخته فامیلمون پرستاره رفت اونجا برای کار و اینایسال شده ولی هنوزم زبان براش خیلی ...

من b2 آلمانی دارم ولی خب بازم سخته واقعا حرف زدنش رو مخه ولی خب چینی هم سخته

من b2 آلمانی دارم ولی خب بازم سخته واقعا حرف زدنش رو مخه ولی خب چینی هم سخته

چینی نوشتنش سخته وگرنه مکالمه ای خیلی اسونه اما المانی میگن تو مکالمه مشکل میشه

هانیل رو نمیدونم میشناسی یا نه فک کنم میتونی ازش بپرسی

ااا واقعا چقدر خوب🥰😍میگن پسرای چینی بگیرن😅🤣🤣

یه چیز بگم باورت نمیشه دقیقا هول دخترن

خرج میکنن مهربونن خیلی خوبن 

اصلا نمیزارن دست تو جیبت کنی

دیگه کنکوری نیستم   

خوشبحال خودم که نمیدونم کدوم کشور چطوریه فقط میدونم خارج گرونیه چون میوه دونه ای بسته بندی میکنن.و اینکه زن ومرد بدون استثنا شاغلن و تو فیلماشونم همش نشون میده که مردم عادی درحال حساب کتاب دخل وخرجن.پس جام خوبه چون اینجاهنوز میتونم میوه و سیب زمینی کیلویی بخرم😅لخت گشتنم نخواستیم سرماییم😁

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خوشبحال خودم که نمیدونم کدوم کشور چطوریه فقط میدونم خارج گرونیه چون میوه دونه ای بسته بندی میکنن.و ا ...

خارج میوه گرونه ولی همه چیزا خیلی ارزونتره حتی المان یا چین واقعا ارزونه حتی با اینکه ۱۵ برابر پول ما ارزش داره