2777
2789
عنوان

چرا واکسن هاری تو ایران رایگانه

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 53 پست
نه بعدشم نمیگیرن.بیمارستان دولتی نمیگیرن ها.برادرت دولتی بود؟

الان پست یکی از دوستان رو خوندم گفتن اگه با آمبولانس بره بیمارستان قبوله. برادر منو آمبولانس نبرد بی شرف. خودش رف و بله بیمارستان دولتی بود

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=402239577]استعداد داری پس کدبانویی🥺😭 خیلی کیک پزی دوس دارم ولی جز چند مدل ساده چیزی دیگه نمیتونم. موفق باشی

توی تاپیکم رسپی دقیق زیاده،، خواستی نت بردار،فقط صلوات یادت نره گل 🫰🏻

زنده باشی جونم، به همچنین 🧡

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
[QUOTE=402237373]کجاها رایگان نیست؟[/QUOTEاروپاسرچ کنتو خاورمیانه هم چند تا کشور رایگانه فقط که ایرا ...

توی همه اروپا هم هزینه نداره

خیلی از جاهای دنیا بیمه و بیمه تکمیلیشون این هزینه رو ساپورت میکنه

آها آره حتما باید آمبولانس ببره.چرا آمبولانس نبرد؟

چمیدونم والا عوضی بود بیشرف. پای داداشم بین ماشین و موتور پرس شد.زخم نشد کبودی هم بعدش ایجاد شد اون لحظه از نظر ظاهری چیزی نبود ولی داداشم میگفت خیلی درد داشتم نمیتونستم پامو تکون بدم. یارو با خودش نگف شاید شکستگی چیزی باشه؟😑هیچی دیگه نبرد داداشمو. بعد معلوم شد مینیسک پاره شده بود

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

[QUOTE=402239577]استعداد داری پس کدبانویی🥺😭 خیلی کیک پزی دوس دارم ولی جز چند مدل ساده چیزی دیگه نم ...

ساده؟ ب اینا میگی ساده؟ شکست نفسی نفرمایید دیگه😅قربونت عزیزم قبلش سیو کرده بودم تاپیکتونو♥️

شما میتونستید ازش شکایت کنید.

میدونم ولی یه شهر دیگه بود فرصت و حوصله شکایت هم نداشت برادرم