2777
2789
عنوان

بیاید جلومو بگیرید نرم بهش پیام بدم 😭😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 43 پست
من پیام دادم پشیمونم پس پیام نده چون نتیجه ای نداره اینم بگم پنج بار پیام دادم هر پنج بار رید بهم

دقیقا...

دردم اینه بی نتیجه ست

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

چون بی فایدست.. گفته عاشقم نیست.. 💔برو بخون تاپیکی ک شات گذاشتم رو

خب اصرار بیخود نکن عزیزم،وقتی عاشقت نباشه یا تحت هیچ شرایطی نمیاد سمتت یا بیاد پشیمونت میکنه

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چیز بدی نمیگه متاسفانهچند روزه پیام میده شب بخیر و صبح بخیر میگهمیگه بیا باهم دوست بمونیم من تا ...

تستش بزن بهش محبت کن خوبی کن هدیه بده ببین لیاقت داره یا نه اول صدتو بزار اگر دیدی داره که میشه بهترین رفیقت ولی اگر دیدی نداره مثل یه زباله بنداز سطل اشغال

تستش بزن بهش محبت کن خوبی کن هدیه بده ببین لیاقت داره یا نه اول صدتو بزار اگر دیدی داره که میشه بهتر ...

صدمو گذاشتم..

گفت تو خیلی ارزشمندی 

منو تابحال کسی اندازه تو دوستم نداشت..

خیلی با محبتی 

هم خوشگلی 

از همه لحاظ خوبی

ولی من عاشقت نشدم و به دروغ بهت محبت میکردم و فقط جذب محبت و خوسگلیت شده بودم💔😔

بعدش گفت من مثل تو کسی رو ندیده بودم دوست دارم عین رفیق باهات بمونم من قبول نکردم

بعد از اون تا چند روز همچنان پیام داد شب بخیر و صبح بخیر گفت و اصرار میکرد ک بیا رفیق بمونیم من کلا از اون شب جواب پیام هاشو ندادم و سکوت کردم

دیشب پیام داد اگه اینطوری میخوای باشه قبوله دیگه پیام نمیدم اما بدون همیشه پشتتم..و میتونی روم حساب باز کنی چون برام خیلی ارزشمندی.

من بازم جواب ندادم 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

خب اصرار بیخود نکن عزیزم،وقتی عاشقت نباشه یا تحت هیچ شرایطی نمیاد سمتت یا بیاد پشیمونت میکنه

گفت تو خیلی ارزشمندی 

خیلی با محبتی 

هم خوشگلی 

از همه لحاظ خوبی

بعدش گفت من مثل تو کسی رو ندیده بودم دوست دارم عین رفیق باهات بمونم من قبول نکردم

بعد از اون تا چند روز همچنان پیام داد شب بخیر و صبح بخیر گفت و اصرار میکرد ک بیا رفیق بمونیم من کلا از اون شب جواب پیام هاشو ندادم و سکوت کردم

دیشب پیام داد اگه اینطوری میخوای باشه قبوله دیگه پیام نمیدم اما بدون همیشه پشتتم..و میتونی روم حساب باز کنی چون برام خیلی ارزشمندی.

من بازم جواب ندادم 

توروخدا برای خودت ارزش قائل باش هیچوقت آویزوون نباش

من آوزون نیستم من از اون شب رفتم کلا اون فقط پیام میده و من جواب نمیدم

گفت تو خیلی ارزشمندی 

خیلی با محبتی 

هم خوشگلی 

از همه لحاظ خوبی

من بازم جواب ندادم 

گفت تو خیلی ارزشمندی منو تابحال کسی اندازه تو دوستم نداشت..خیلی با محبتی هم خوشگلی از همه لحاظ خوبیو ...

خب میتونی باهاش دوست باشی،لازم نیست که با هم پارتنر باشید، تازه وقتی انقدر خوبی مطمئن باش رو زمین نمیمونی عزیز دلم

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

صدمو گذاشتم..گفت تو خیلی ارزشمندی منو تابحال کسی اندازه تو دوستم نداشت..خیلی با محبتی هم خوشگلی از ه ...

یارو معلوم نی چی زده میگه

تریاک و شیشه باهم زده معلوم نیس اخر پسر خوبیه یا نه اصلا چی میگه ولی خب اگر بخوایم اون جمله ای که گفته به دروغ جذب محبتات شدم و اینا اصلا خوب نیست 

تو که آخرش پیام میدی و به حرف کسی گوش نمیدیولی نکن هیچی تو دنیا از عزت نفس آدم باارزش‌تر نیست. خود ...

آخه پیام دادنمم بی فایدست ..

البته در اصل جواب پیام هاشو میدم

گفت تو خیلی ارزشمندی 

خیلی با محبتی 

هم خوشگلی 

از همه لحاظ خوبی

من بازم جواب ندادم 

یارو معلوم نی چی زده میگهتریاک و شیشه باهم زده معلوم نیس اخر پسر خوبیه یا نه اصلا چی میگه ولی خب اگر ...

منم نمیفهممش 

اینکه میگه عاشقت نشدمت چیه 

اینکه میگه کسیو مثل تو ندیدم و دوست ندارم بری کلا بیا رفیق بمونیم ات چیه.. 

همش میگه برام مهمی ارزشمندی و..

منم ک تو سکوت فرو رفتم

خب میتونی باهاش دوست باشی،لازم نیست که با هم پارتنر باشید، تازه وقتی انقدر خوبی مطمئن باش رو زمین نم ...

نمیتونم..

اینطوری خیلی عذاب میکشم

طاقت نمیارم

اونوقت دچار مرگ تدریجی میشم💔

یا 0 یا 100

چی بگی؟ می‌دونی که بعد از اینکه پیامت رسید بهش، قراره به ریشت بخنده؟خودتو خار می‌کنی واسه کی؟واسه چی ...

نه اصلا اینطوری نیست قضیه ما

اون مدام پیام میده من جواب نمیدم

گفت تو خیلی ارزشمندی 

خیلی با محبتی 

هم خوشگلی 

از همه لحاظ خوبی

من بازم جواب ندادم 

اسی تورو آب نمک میخواد نگهداره از یه طرف دیگه انگار با یکی دیگه مشغوله اگه اون نشد میاد سمتت

کافیه ذره ای محل بدی جوابشو بدی بعدا میگه خودت خواستی وگرنه من صرفا میخواستم برادرت باشم

کل شاتاتونو خوندم

منم نمیفهممش اینکه میگه عاشقت نشدمت چیه اینکه میگه کسیو مثل تو ندیدم و دوست ندارم بری کلا بیا رفیق ب ...

این یه آدم سمی بی هدف و بی منطقه شاید از لحاظ درون پسر با احساس و مودبی باشه اما تا وقتی شخصیتش اینجوریه نمیتونی باهاش بمونی پس یه تست دیگ بزن با بی احساس ترین حالت بهش جواب بده اگر دیدی که ولت نمیکنه پیگرته یکم مشکوک شو   خیلی از پیامش رو اینگور کن و نادیده بگیر بعضی وقتا کلا بی احساس باش جلوش 

پسرا تو اینطور شرایط معمولا ول میکنن ولی اگر ولت نکرد هی پیامت میداد و ذوقشو از دست نداد یکم مشکوک شو ظاهرا ممکنه واقعا بهت علاقه قلبی داشته باشه