2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زیاد  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جاریم 

تو رویاهای من زندگی میکنه 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

مادرم اینا یه همسایه داشتن که هفت سال تو اون محل مستاجر بودن

صاحب خونشون میگفت حاضرم مفت بشینن فقط اینا اینجا باشن از بس ارومن و تاحالا صدایی ازشون نشنیدم

بیرون هم خیلی شیک و پیک و دست تو دست بودن

اما بعد مدتی وقتایی که خانوم خونه نبود شوهرش زن می‌آورد خونه

یه مدت هم عروس صاحب خونه گفت بود خونه پدرت نمیام بمونم

بعدها گفت بود مستاجرشون بهم پیشنهاد داده و دست بزدار نبوده!

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

خیلی خوشبخت که نمیشه گفت ولی من با شوهرم مشکلی نداریم خدا رو شکر ، همو دوست داریم ، زمانی حس خوشبختی میکنم که خانواده ام و عزیزانم هم مشکلی تو زندگی شون نداشته باشن و شاد باشن ، 

ولی در کل به نظر من چون شوهرم خوب تربیت شده و خوش اخلاقه و واسه من ارزش قائله همین باعث شده زندگی مون خوب باشه البته نمیدونم شوهرمم از من راضیه یا نه آخه من یکم عصبی ام 

در ضمن به نظر من مشکلات مالی هم خیلی تاثیر داره تو دعوا و مشاجره ها ، تو زندگی مجردیم خیلی سر این موضوع دعوا داشتیم تو خونه ولی اینجا وضع مالی شوهرم متوسطه 

اون عصبی بودنم هم حس میکنم بخاطر سختی هاییه که از بچگی کشیدم