2777
2789

منکه ندیدم 

هرکی هم بدی کرد خوش و خرم زندگی میکنه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله من خیلی متاسفانه بد آهم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بله من چند مورد دیدم

هر دوسه مورد هم بحث ابرویی بوده

به ناحق بردن وخودشون به همون تهمت مبتلا شدن و ابرشون رفت 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

من دیدم...

بابای من از ۲۱ سالگیش که ازدواج کرد تا الان که ۵۰ سالشه یک سره داشت ظلم میکرد انواع ظلم ها ، از کتک و تهمت بگیر تا تو کوچه خیابون آبرومون رو بردن..

الان داره تاوان میده یه بیماری عجیب غریب گرفته که هیچکس نمیدونه چیه هرروز و هر ثانیه داره تاوان میده ، خدارو دارم به چشمم میبینم

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

اره فراوونمامان خودم عروس بدی بود یه عروس لنگه خودش گیرش اومده یا عمم عموم یه پولی خورد ده برابرشو ...

جدی؟ولی مادربزرگ من خیلی بد کرد ب مادرم دختراش خوشبخت خوشبخت شدن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من دیدم...بابای من از ۲۱ سالگیش که ازدواج کرد تا الان که ۵۰ سالشه یک سره داشت ظلم میکرد انواع ظلم ها ...

واقعا😔خدا ب دل تو و مادرت آرامش بده🥺

آره من بابام یه مریضی روحی داره قرص میخوره یبار زن عموم بابام رو مسخره کرد خودش هم وسواس گرفت دقیقا رفت پیش همین دکتر بابام از شهر خودش پاشد اومد شهر ما دکتر روانپزشک و قرص مصرف کرد و بعدی هم زن عموی دیگم هم بابام رو مسخره کرد مادرش آلزایمر گرفت و تو مجلس و مهمونی هذیون میگه و پیش دکتر روانپزشک رفته و قرص میخوره من این دو مورد رو کارما میدونم

آره من بابام یه مریضی روحی داره قرص میخوره یبار زن عموم بابام رو مسخره کرد خودش هم وسواس گرفت دقیقا ...

خدا ب پدرت کمک کنه بله زمین گرده بالاخره یجایی میچرخه و یقه آدم و میگیره