2777
2789
عنوان

دیدن غیر قانونی کلاسای کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 49 پست

اهمیت نده 

داخل مملکتی ک هیچیش ب هیچیش نمیخوره و ی بچه دلنش اموز که پول نداره از کجا اورده خرچ کلاسای اینا کنه 

ببین نوش جونت

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

اونی ‌که نباید راضی باشه ماییم که برا حق تحصیل این همه باید هزینه کنیم.اگر این کنکور نبود اینا از کج ...

دقیقا از کنکور ماها ی سفره بزرگ پهن کردن همه دارن از جیب ما نون میخورن اگه این کنکور نبود نه کتاب تست و کمک درسی چند میلیونی نه ویدیو و کلاس حضوری و برنامه و مشاور و ثبت نام کنکور و ازمون ازمایشی و کلاسای خصوصی هیچککککدوم نبودن اینا دارن از ما پول در میارن همشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بچه پولدارا باید درس بخونن موفق بشن؟ بقیه باید بمیرن؟ اون استاد هم خیلی بی وجدانه.مافیا راه انداختن دهن چند نسل رو سرویس کردن لعنتی ها

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
من ک همشو همینجوری دیدم تازه پی دی اف نصف کتابارم از تلگرام دیدم😂خدا ببخشه😓

قبول شدی ؟ من مال پارسال رو می‌خوام استفاده کنم خیلی بده اوضاع 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

اره فیلم پارسالشه ولی خب عذاب وجدان گرفتم😭😂

خب دیگه طوری نیست نگران نباش گلم

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

ولشون کن بابا میلیاردی درامد دارن این بی وجدانا.کنکور جمع بشه از گشنگی باید برن گدایی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

عذاب وجدانو اونا باید بگیرن که این بازی رو با روان ما راه انداختن نه تو و امثال تو عزیزم یعنی چون پول نداری باید فزق کنی با بقیه؟ بعدم مگه تو منتشرش کردی که گناهش گردنت باشه