2777
2789
عنوان

بفرمایید تو تایپک شخصیت شناسی بر اساس بیو و پروفابل

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 60 پست
اعتماد به نفست پایینه گاهی خیلی شادی گاهی خیلی غمگین .....خیلی زیاد دچار یاس فلسفی میشی .....گاهیم ز ...

حالا این موارد رو از روی چه چیزی تشخیص می‌دید ؟

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

هورااا عاشق این چیزامممتولوخدا بگید🥹🥹🩷

دوست داری در همه زمینه ها اطلاعات داشته باشی و خیلی با دقت به حرف دیگران گوش میدی 

شوخ طبعی خاص و منحصر به فرد خودتو داری 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا این موارد رو از روی چه چیزی تشخیص می‌دید ؟

حدسه از رو اسم کاربریی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

از منمممم بگید 🙂‍↕️😁

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

یه بار همچین تاپیکی زدم

و نوشتم محض سرگرمی

یه مشت روانی احمق دوهزاری انقدر ناراحتم کردن

با دوستای احمق تز از خودشون تو تاپیک انقدر نمک ریختن

بعد شخصیت خودشونو درست گفتم

یکیشون گفت رفتی تاپیکامو دیدی دروغگویی و فلان تامیکامم مال خودم نیست هههه

یکیشونم گفت اینا که گفتی رو همه دارن فکر کردی خیلی زرنگی

هههه

😒

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

یه بار همچین تاپیکی زدمو نوشتم محض سرگرمییه مشت روانی احمق دوهزاری انقدر ناراحتم کردنبا دوستای احمق ...

دنبال دعوا بودن

امیدوارم اینایی که تو میگی همونا نباشن که من فکر مبکنم 

دوست داری در همه زمینه ها اطلاعات داشته باشی و خیلی با دقت به حرف دیگران گوش میدی شوخ طبعی خاص و منح ...

برگام حاجی از کجا فهمیدی

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

من من 🎀

نگاهت به عشق عشقولانه ‌ و رمانتیکه حاضری برای کسی که عاشقشی جونتم بدی 

آدم با سلیقه خوش ذوق و هنرمندی هستی 

برگام حاجی از کجا فهمیدی

حدسه

سلام 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
از منمممم بگید 🙂‍↕️😁

دوست داری فهمیده بشی ولی اکثرا کم لطفی بهت میکنن 

توداری ولی یه دفعه بعد چندین سال طغیان میکنی .....حسرت اشتباهاتتم زیاد میخوری

منم بگید 😂

پر از حسرت و حس نا امیدی 

به امید بچه هات ادامه میدی