2777
2789
عنوان

بخاطر حرف خواهرم جواب سلامشم نمیدم

338 بازدید | 18 پست

تو تاپیکای قبلم هست

مثلا بهم گفت تو نیا واسه چیدن جهیزیم

بهم گفته زشتی و عقده ای هستی و خواستگار نداری و تا من عقدم حق نداری شوهر کنی و کلی فحش ناموسیم شوهرش به من داد

الان حدود دو سه هفته گذشته 

اصلا نمیتونم ببخشمش. اون با من حرف میزنه سلام میکنه و اینا

انگار که چیزی نشده

اما من حتی جواب سلامشم نمیدم. حرفی بزنه یا جوابی بهش نمیدم یا به کوتاه ترین شکل ممکن جواب میدم

خودم ازین وضع ناراحتم دلم میگیره اما میدونم بار اولش نبوده که این حرفارو زده بار اخرشم نیست. 

ناراحتم اما دیگه دلم نمیخواد خواهرم باشه.

فک میکنه تو خونه شوهر براش ریدن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه جا به شما میگه زشتی خواستگار نداری، یه جا دیگه میگه تا من عقدم نباید ازدواج کنی؟ چقدر تناقض

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
بره به جهنمشوهرش اتیششم بزنه من سر خاکش نمیرم.من برا خودم ناراحتم

دور زمونه بدی شده

دیگه ن خواهر ،خواهره

ن برادر ب،برادرهن مادر، مادره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کاش دست نمیگرفتانقد بیتربیت و دهن دریده و بیشعور و بی معرفته که حد ندارهی شوهر بدتر از خودشم گیرش او ...

کوچیکتره ازت؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

😔 من قطع رابطه کردم چون خیلی حسود و عقده ایه من انگار برام وجودم نداره برام دیگه مهم نیست اما اون مدام سرک می‌کشه ببینه وضع زندگیم چجوره چکار میکنم و اگر حس کنه به پیشرفتی رسیدم آمپرش میزنه بالا

یه جا به شما میگه زشتی خواستگار نداری، یه جا دیگه میگه تا من عقدم نباید ازدواج کنی؟ چقدر تناقض

دوبار متفاوت این حرفارو زد

هردوبارشو فک کنم از غصه تاپیک زدم هست تو تاپیکام

قبلا میگفت تا من عقدم حق نداری ازدواج کنی

اخیرا میگفت از بس عقده و زشتی رفتی دماغتو عمل کردی

یدونه خواستگارم نداری

درحالی که من واقعا خوشگلم. از خودش صد برابر بهترم. خواستگارم دارم. اون این حرفارو از رو حرص دلش بهم زد ولی خب بهرحال گفت 

😔 من قطع رابطه کردم چون خیلی حسود و عقده ایه من انگار برام وجودم نداره برام دیگه مهم نیست اما اون م ...

دلم برا خواهر خوبی که میتونستم داشته باشم میسوزه

دلم حتی برا اینکه میشد کلا خواهر نداشتمم میسوزه

ولی اینجوری تا ابد ی حسرت و ی غم و یه عالمه خشم و ای کاش رو دلمه