2777
2789
عنوان

چرا خدا مشکلات رو حل نمی کنه

76 بازدید | 13 پست

من برای کسی که واقعا اذیتم کرده بود استغفار گفتم که خدا راه جدید برام باز کنه معجزه کنه تو زندگی تا این حد خودمو کوچیک کردم پیش خدا که برای کسی که هزاران بار بمن ضربه زده بود هم استغفار گفتم 

ولی هر روز حالم داره بدتر میشه تمام درها دیوار شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو کوچیک‌نکردی!

بلکه خودتو پیش‌موجودی به نام خدا بزرگ‌کردی اینجا رو دقت کن

ببین خدا سبکش همینه، امتحانای سخت

یموقع انقد به یه کسی نعمت میده که ازار داده کسیرو‌ بقیه بگن پس خدا کو؟

یموقع یکی به اسم دینش خراب میکنه اینجا هنر اینه تو زده نشی

یموقع نعمت بهت میده در صورتی که تو بدتر داری به خودت مغرور میشی،فخر میفروشی نمیدونی همینا فردا گند میزنن به وجدانت 

در هر صورت ،خدا خودش‌میگه دنیا عادلانه نیست.ولی بالاخره خدا عادله یا اینجا،یا اون دنیا

راستش ظالما سالم ترن و بهتر براشون پیش میره نمیدونم چرا

یه چیزی داریم به اسم استدراج 

از درجه هم میاد

درجه درجه به عذاب نزدیک شدن یا دور شدن از خدا

یعنی وقتی خدا به یکی اونقد نعمت میده که اصن صداشم نزنه!حالا شایدم بزنه ها،ولی در کل همون هر چی ظالم تر سالم تر خودمونه دیگه

هرچند من در جایگاهی نیستم یه ینفر صفت مطلق بدم یگن ظالم.ولی خب کلا کسی که ظلمی میکنه منظوره

مگه قراره پیش خدا غرور داشته باشی یا بزرگ باشی که خودتو کوچیک کردی 

مگه قراره هرچی تو بخوای همون بشه 

اصلا خیلی ها اینجا عذاب کارهاشونو نمی بینن 

شما بندگی کن 

خدا از اول خدا بوده بلده خدایی کنه 

باید صبور باشی

خدا منتظره ما یه کاری بکنیم، ما منتظریم اون یه کاری بکنه. 

مشکلات حل نمیشه مگه اینکه درس لازم رو بگیری ، وگرنه باید تو همون کلاس بمونی و به کلاس بالاتر نمیری. تجدید نباید بشی. 

مگه قراره پیش خدا غرور داشته باشی یا بزرگ باشی که خودتو کوچیک کردی مگه قراره هرچی تو بخوای همون بشه ...

نه من غرور ندارم ولی می گفت ببخشید بخشیدم رحم کنین رحم کردم ولی یک ذره هم رحم ندیدم فقط بی رحمی دیدم