2777
2789
عنوان

منو نامزدم بچه میخایم

218 بازدید | 23 پست

میخایم بعد ازدواج بچمون دو قلو بشه 

یه دختر خوشگل و یه پسر باهوش 

راهی هست؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما هم تو نامزدی این تصمیمات داشتیم چیزی نیست گذرا هست

😂😂😂نه 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
ای وی اف

دردناکه؟ هزینش چطور؟

فعلا حالا عقد کنید علی الحساب

عقدیم

سفارش شما ثبت شد

پس از طی کردن مراحل ادراری تا نه ماه آینده به دست شما خواهد رسید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بخدا 😂😂😂

اسمشاونم انتخاب کردیم و شغل ایندشون

دیگه نهایتا تا جنسیتشو آی وی اف بتونه کاری بکنه

خوشگلی دختره و باهوشی پسره رو ژنشو نیاز دارید که حالا زیبایی به کنار، با این تاپیکی که زدی 'هوش' رو بعید بدونم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سفارش شما ثبت شدپس از طی کردن مراحل ادراری تا نه ماه آینده به دست شما خواهد رسید

نههه فعلا نامزدیمم😂🤣🤣