به نظرم یکی از مهمترین عوامل جدایی رابطه جنسی هست!!ی نظریه نا محبوب دارم که میدونم عملی نیست قبل از اینکه همو پسندید بری ی دقیقه تو دستشویی مال همو ی چک کنید بعد ادامه بدین!!!!نریزید سرم تاپیک هم نترکونید با تشکر!!!
نه حالا ببینید سایزش چطوره بعضی ها دیدم میگن تو این سایت که همسرم میگه کوچیکه سینه هات و مال بقیه رو ...
ببین کسی که یکی دوست داشته باشه حتی سینه های کوچیکم دوست داره و بعد اینکه اگه واقعا سینه آنقدر براش مهمه خوب تو ماه اول متوجه میشه سینه طرف مقابلش کوچیک یا بزرگ
نگا یه جیزی بگم برات روشن کنم مردا از زیر چادرم ستیز زنا دستشونه اون خری که به زنش گفته بود سایت کوچیکه زنش روز اول گفته بود برام کوچیکه وحتی خواهرشم باهاش برده بود دکتر کسی بخواد باهات زندگی کنه کور باشی کجل باشی چلاق باشی باهات زندگی میکنه خیلیا بعد ازدواج سرطان میگیرن رحم درمیارن سینه درمیارن باید طلاقشون داد اینقدر که زنا دنبال ظاهرا مردا نیستن این خود ماهستیم رو خودمون عیب میزاریم من با ها شده بدون آرایش رفتم بیرون یه جوری منو نگاه میکنن انگار جزام دارم
با اصل حرفت موافقم ولی روشت نه کاشکی پزشکی قانونی یا یه همچین ازمایشی به ازمایشات ازدواج اضافه میشد
منم به طنز بود یعنی مثل اون نه اینه دقیقا اونجوری تو ایران خب نمیشه و حتی تو خارج خیلی چیز جالبی نیست بحثم کلا تو حول و محور همون بود اون فقط ی مثالی بود چون دیدم خیلی از جدایی ها به خاطر همین اندام جنسی رخ میده!!