2777
2789

ماهی ۱۰تومن میگیرم

طلا اندازه کافی دارم خیلی دارم از بچگی…

ملک و اینام بنام دارم از طرفی دختر هستم پس فردا ازدواج کنم اینا ب درد من ک نمیخوره میخوام چیکار کنم؟

زندگی خیلی ساده و معمولی داریم اصلا آنچنانی زندگی نمیکنیم دوس دارم خیلی ب خودم برسم همه پولمو خرج خودم کنم دو دست لباس میخرم مامانم میفته ب جونم ک از لباس سیر نمیشی…

من پسرم 

خوش به حالت خونه داری

خرج کن برای خودت

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

روتین پوستی بگیر باهاشون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ازدواج ملک و سرمایه و طلا به دردت نمیخوره؟ 😂 چه حرف خنده داری

حداقل به خودت برس اگرم هیچ کار نمیکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بعد ازدواج ملک و سرمایه و طلا به دردت نمیخوره؟ 😂 چه حرف خنده داریحداقل به خودت برس اگرم هیچ کار نمی ...

اخه چیکارشون میخام بکنم هنوز ۱۹سالمه

خونه ای ک فقط ب اسممه نمیتونم برم توش ب چ درد من میخوره اخه؟؟؟

اخه چیکارشون میخام بکنم هنوز ۱۹سالمهخونه ای ک فقط ب اسممه نمیتونم برم توش ب چ درد من میخوره اخه؟؟؟

بزرگ میشی عاقل میشی ایشالا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بعد ازدواج خب ب چ دردم میخوره ؟؟همشو شوهرم باید داشته باشه خودش خونه ماشین

تو چی پس؟ شلغمی؟

هیچ تمکن مالی ای نداشته باشی بری فقط بشینی خونه شوهر؟

مگ دخترای دیگ چیزی میبرن خونه شوهر؟؟😐😐😐

ولش کن بهش فک نکن