2777
2789
عنوان

کسی تو سایت enamadشکایت کرده

56 بازدید | 8 پست

میدونین رسیدگی میکنن یانه ؟ 

پلیس فتا رو که خودم چندماه پیش حضوری واسه ی مشکلی رفتم رسیدگی نکردن و بی نتیجه موند😢

الان واسه شکایت از یک آنلاین شاپ تو گوگل خوندم ازطریق enamadهم میشه ولی میترسم واسه وام گرفتن و یارانه و ... بعدامشکل ساز بشه نمی‌دونم برم شکایت کنم یانه بی خیال شم ؟ 

نه ربطی به وام و یارانه نداره که😑

آخه چندماه پیش خواهرم میخواست بره وام خونه بگیره بهش گفتن یکی از شرایطش اینه که پرونده قضایی باز نداشته باشی واسه همون میگم بعدا واسه خانوادم برای وام گرفتن مشکل ساز نشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه چندماه پیش خواهرم میخواست بره وام خونه بگیره بهش گفتن یکی از شرایطش اینه که پرونده قضایی باز ندا ...

پرونده قضایی باز فکر کنم منظورشون ازاین لحاظه که کسی ازتون شاکی نباشه ن اینکه شما شاکی باشی

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

پرونده قضایی باز فکر کنم منظورشون ازاین لحاظه که کسی ازتون شاکی نباشه ن اینکه شما شاکی باشی

نه یکی ازبندهاش این بود که چه شاکی باشی چه مشتکی عنه تا تعیین تکلیف پرونده نمیتونی اقدام به گرفتن وام کنی واسه همون تاپیک زدم ببینم واسه بقیه مشکلی پیش اومده یا نه 

برو فتا شکایت رسمی کنینی ثبت ثنا کن

فتا که من واسه یه مشکل حادتر چندماه پیش حضوری رفتم پروندم بی نتیجه مختومه شد واسه آنلاین شاپ نمی ارزه این همه دوندگی کنم 

تو گوگل دیدم نوشته روش آسونتر شکایت تو سایت enamdکه نمی‌دونم فرایند شکایتش چطوریه اصلا نتیجه میده یانه بی خیال شم به دردسر بعدش نمی ارزه

فتا که من واسه یه مشکل حادتر چندماه پیش حضوری رفتم پروندم بی نتیجه مختومه شد واسه آنلاین شاپ نمی ارز ...

ببین شکایت کلا طول میکشه

من حسابمو فیشینگ کردن ۴ سال طول کشید تا پولم پس بگیرم.دیگه بیخیالش شده بودم تا اینکه خود اقا دزده زنگید گفت میخام پولتو پس بدم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم