2777
2789
عنوان

چرا سایت اینطوری شده یعنی چی

175 بازدید | 19 پست

پشمام ریخته باورم نمیشه الان تو یک تاپیک بودم چنان توهین هایی می کردند بهم دیگه فهش ناموسی و ..اصلا یک کلمه هایی به کار می‌بردند حالم بد شد واقعا 

تو تموم زندگیمی دیگه عشق آخریمی اره... ♥️🍁🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال الودگی هواس.رو مغزشون تاثیرگذاشته

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

یکبار یه فحشایی میدادن من تا حالا حتی نشنیده بودم

اونایی که اسم اندام جنسی شونو تو فحش میگن بی شخصیت و بی فرهنگن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

واکنش نینی یار: تعلیق😂🤦🏻‍♀️

فدای سرم😂🤌🏻 جواب اینها رو اگه ندی کارشونو هعی ادامه میدن بیشتر توهین میکنن باید به زبون خودشون جوابشونو بدی دفعه دیگه به یکی دیگه توهین نکنن

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

موندم چرا تو سایت کلمات ناسزا فیل تر نیست .مخصوصا کلمه ای که خیلی ها استفاده می‌کنند آیا برای نی نی ...

موافقم چرا اینطوریه نمی فهمم 

تو تموم زندگیمی دیگه عشق آخریمی اره... ♥️🍁🌈

خجالت می کشم نمیشه مثل خودش جواب بدم خب

منم مثل شما فکر میکردم ولی دیدم جواب کسایی رو ندادم و به خودشون اجازه دادن با افراد دیگه ی هم همون کارو کنن باید یاد بگیرن اگر حرفی میزنن جوابشو هم بشنون

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

فدای سرم😂🤌🏻 جواب اینها رو اگه ندی کارشونو هعی ادامه میدن بیشتر توهین میکنن باید به زبون خودشون جو ...

منظورم اینه به جای اونا شمایی که جواب دادی رو تعلیق میکنه خیلی جالبه

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴