سمسممشمشمشمشمشمشمضم مدیر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26930 عنوان کی از چت جی پی تی استفاده میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست بگین چطوری دیلیت اکانت کنم لطفا دعا کنید برام عاقبت بخیر شم 1404/09/03 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمسممشمشمشمشمشمشمضم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26930 خب دیلیت کنی اطلاعات پاک میشه بعدشم اطلاعات تو به چه دردشون میخوره که نگرانی؟ عکس گذاشتم نمیادوقتی گوگل سرچ میکنی چت جی پی تیاولین سایتمن از اون استقاده میکنم دعا کنید برام عاقبت بخیر شم
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1872 ببین من چت جی پی تی رو میگم سه سبزهمگه همونو نداری؟ من اصلی رو استفاده میکنم آیکون سیاه و سفیده شبیه یه زنجیره اس یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
سمسممشمشمشمشمشمشمضم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26930 من اصلی رو استفاده میکنم آیکون سیاه و سفیده شبیه یه زنجیره اس اها پس اینی که من استفاده میکنم چیه؟ ایرانیه دعا کنید برام عاقبت بخیر شم
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1872 اها پس اینی که من استفاده میکنم چیه؟ ایرانیه نمیدونم مال کجاست ولی اصلی نیست عزیزم یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
سمسممشمشمشمشمشمشمضم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26930 نمیدونم مال کجاست ولی اصلی نیست عزیزم اخ اطلاعات شخصی دادم حالم بده از استرس میخوام بالا بیارم دعا کنید برام عاقبت بخیر شم
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1872 اخ اطلاعات شخصی دادم حالم بده از استرس میخوام بالا بیارم نترس عزیزم هیچی نمیشه فقط چت رو بزن دیلیت کنآخه اطلاعت شخصی تو به درد اونا نمیخوره که فقط ذهنت الان دچار وسواس شده.غیر از تو میلیونها نفر این برنامه رو دارن و کلی اطلاعت سخصی توش دارن .هیچی نمیشه نگران نباش فقط دیلیت کن چت ها رو یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
سمسممشمشمشمشمشمشمضم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26930 نترس عزیزم هیچی نمیشه فقط چت رو بزن دیلیت کنآخه اطلاعت شخصی تو به درد اونا نمیخوره که فقط ذهنت الان ... پاک کردماما از بانک اطلاعاتی اونا پاک نمیشه فکر کنممیسه از اصلیه بپرسی یعد چه مدت از بانک اطلاعاتیشون پاک میشهممنون میشمچون این خیلی چرت و پرت میگه دعا کنید برام عاقبت بخیر شم
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1872 پاک کردماما از بانک اطلاعاتی اونا پاک نمیشه فکر کنممیسه از اصلیه بپرسی یعد چه مدت از بانک اطلاعاتیشو ... وقتی چتی رو حذف میکنی، اون چت فورا از روی نمای چتت حذف میشه، اما در سیستم OpenAI برای حذف کامل «تا حدود ۳۰ روز» زمان میبره. یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
سمسممشمشمشمشمشمشمضم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26930 وقتی چتی رو حذف میکنی، اون چت فورا از روی نمای چتت حذف میشه، اما در سیستم OpenAI برای حذف کامل «ت ... امیدوارم راست گفته باشهاینم همینو گفتبه نظرت راست میگن دعا کنید برام عاقبت بخیر شم
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1872 امیدوارم راست گفته باشهاینم همینو گفتبه نظرت راست میگن آره قطعا راست میگه چون نمیتونن دروغ بگن که روندش مشخص و طبق اصول و قانون هست یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
سمسممشمشمشمشمشمشمضم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26930 آره قطعا راست میگه چون نمیتونن دروغ بگن که روندش مشخص و طبق اصول و قانون هست ممنون که جواب دادی عزیزم ممنون از کمکت دعا کنید برام عاقبت بخیر شم
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1872 ممنون که جواب دادی عزیزم ممنون از کمکت خواهش میکنم عزیزم🩷 یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔