اولاش خیلی خوب بود رفتارش الان بعد چند ماه شناخت چون من اجازه ندادم از خط قرمزام رد بشه کلا سرد شده نه زنگ نه پیام منم حقیقت فک میکنم دیگه آویزونم بخوام زنگش بزنم یا پیامش بدم بنطرتون چکار کنم
سلام خانم ربطی نداره مطلقه هست یا مجرد شاید. کلا از همون اول قصدش این بوده هی ادامه داده شاید شما نرم بشین دیده نه شما کوتاه نمیاین حالا سرد شده. اگه پیام داد یا خواست ادامه بده و شما واسه ازدواج میخایین چون چند ماه هم شده بگین که رسمیش کنه به خانواده بگین اگه دیدین نمیخاد سریع کات کنین
آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون اشتباه ی بار اشکال نداره ولی آدم عاقل و بی عیب ک دوبار از ی سوراخ گزیده نمیشه اونم با ی بچه با ۴ ...
دیده ۲۰ سال ازش کوچکتری خاک بر سرش گفته زن جوون بگیرم بعدش چطور بچه خودش نمیخاد اونوقت بچه شما گفته میزارم رو چشمام مردم بچه خودشون بزور تحمل میکنن بعد بچه مردم نگه دارن. تو زندگی هم برید بچتون خیلی اذیت میکنه
آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار