2777
2789
عنوان

رابطه و شناخت با آدمی که یبار جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 28 پست

سلام خانم ربطی نداره مطلقه هست یا مجرد شاید. کلا از همون اول قصدش این بوده هی ادامه داده شاید شما نرم بشین دیده نه شما کوتاه نمیاین حالا سرد شده. اگه پیام داد یا خواست ادامه بده و شما واسه ازدواج میخایین چون چند ماه هم شده بگین که رسمیش کنه به خانواده بگین اگه دیدین نمیخاد سریع کات کنین

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما با ادم مطلقه ازدواج کردین؟

ن ولی صابکارم ی ازدواج ناموفق داشت دومی هم داشت جدا میشد 

از دوربینها صدای دعوای منو همسرم هم زیر نظر داشت 

بهم پیشنهاد داد ک جدا شو منم دارم جدا میشم با باهم باشیم من بچمو نمیارم ولی تو بچتو بیار رو تخم چشمم میزارمش 

منم استعفا دادم اومدم بیرون 

ن ولی صابکارم ی ازدواج ناموفق داشت دومی هم داشت جدا میشد از دوربینها صدای دعوای منو همسرم هم زیر نظر ...

خانم گول نخورید اون آقا اگه زندگی کن بود از دونفر جدا نمیشد زندگیتو خراب نکن

خب منم ب همین فکر کردم دیگه اگر دوتا زندگی رو نتونسته جمع کنه بار سوم میخواد اینکار کنه

دقیقا هوس بازه و دیده که شما مشکل دارین اومده جلو که دلتون بدست بیاره مطمئن باشین چند ماهی که باهاش باشین عیبهاش رو می‌بینید و شما هم جدا میشین

دقیقا هوس بازه و دیده که شما مشکل دارین اومده جلو که دلتون بدست بیاره مطمئن باشین چند ماهی که باهاش ...

چون اشتباه ی بار اشکال نداره ولی آدم عاقل و بی عیب ک دوبار از ی سوراخ گزیده نمیشه اونم با ی بچه 

با ۴۵ سال سن دنبال جدایی بود با ی بچه 

و دنبال منه ۲۶ ساله !

چون اشتباه ی بار اشکال نداره ولی آدم عاقل و بی عیب ک دوبار از ی سوراخ گزیده نمیشه اونم با ی بچه با ۴ ...

دیده ۲۰ سال ازش کوچکتری خاک بر سرش گفته زن جوون بگیرم بعدش چطور بچه خودش نمیخاد اونوقت بچه شما گفته میزارم رو چشمام مردم بچه خودشون بزور تحمل میکنن بعد بچه مردم نگه دارن. تو زندگی هم برید بچتون خیلی اذیت می‌کنه 

دیده ۲۰ سال ازش کوچکتری خاک بر سرش گفته زن جوون بگیرم بعدش چطور بچه خودش نمیخاد اونوقت بچه شما گفته ...

چون تو مکالمه های منو همسرم فهمیده بود بچم خط قرمزمه مثلا داشت ب عنوان سلاح استفاده می‌کرد 

بچه خودشم میگفت ب من وابسته نیست چون خیلی شبا خونه نمیرم پیش مادرش باشه بهتره من میرم بهش سر میزنم 🤭

چون تو مکالمه های منو همسرم فهمیده بود بچم خط قرمزمه مثلا داشت ب عنوان سلاح استفاده می‌کرد بچه خودشم ...

خلاصه گول حرفاش و عاشقانه رو نخورین زندگیتون با همون همسرتون روبراه کنین ان شاالله همه چی درست میشه 

هیچ گربه ایی محض رضای خدا موش نمیگیره...