2777
2789
اسمتو میگی فداتشم هر سوالی داشتی بپرس ولی بعد اینکه جواب دادم همرو تاپیکو قفل کن لطفا

چشم ممنونم ازت

فقط اینکه با حست میگی؟ سرکتاب و اینجور چیزها نمیخوام عزیزم🌹

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمتو میگی فداتشم هر سوالی داشتی بپرس ولی بعد اینکه جواب دادم همرو تاپیکو قفل کن لطفا

میخوام بدونم چند سالگیم ازدواج میکنم ؟

با چجور آدمی؟ خصوصیات و شغلش؟ 

حقوقم امسال زیاد میشه با افزایش حقوقم موافقت میکنن؟

شرایط کارم چطور پیش میره میمونم اینجا؟

الان‌کسی هست به من علاقه داشته باشه؟

خصوصیات شما:

یه انرژی لطیف و آروم ولی همزمان با اعتماد به نفس و شعور از شما میگیرم حس میکنم یه دختر باهوشی و با دقت به جزئیات توجه میکنی مهربونی اطرافیانت رو راحت و صادقانه درک میکنی 

با وجدانی 

کمی‌محتاط ولی با اراده هستی 

اهل فکر و تصمیم گیری منطقی 

رفتار دوستانه ای داری و قابل اعتمادی

ظاهری متین و آروم داری

لبخند قشنگی داری 

چشمات حس خوبی میده آرامش داره 

ظاهری ساده اما شیک دارین با سلیقه نسبتا کلاسیک

میخوام بدونم چند سالگیم ازدواج میکنم ؟با چجور آدمی؟ خصوصیات و شغلش؟ حقوقم امسال زیاد میشه با افزایش ...

تا اوایل 30 سالگی ازدواج میکنین 

ویژگی همسر آیندتون:

آروم و با ثبات احساسی 

قابل اعتماد و وفاداره 

اهل گفتگو و حل مشکلات منطقی 

اهل احترام متقابل و حمایت از شریک زندگیش

کمی شوخ طبع و باحوصله

میخوام بدونم چند سالگیم ازدواج میکنم ؟با چجور آدمی؟ خصوصیات و شغلش؟ حقوقم امسال زیاد میشه با افزایش ...

شغل همسرتون:

مدیریت یا حسابداری شایدم شغل هایی مربوط به تحلیل و تصمیم گیری

احتمال افزایش حقوق هست و با افزایش حقوق موافقت میشه اما ممکنه منتظر یل شرط هایی باشه قبل از تایید کامل.

وضعیت کار فعلی شما پایداره ولی کمی چالش داره احتمالا برای مدتی در همین محل میمونه اما ممکنه فرصتایی برای تغییر یا پیشرفت آروم پیش بیاد نه خیلی سریع و ناگهانی

فعلا کسی به شکل جدی و آشکار به شما علاقه نشون نداده ولی ممکنه به صورت پنهونی حس خوبی نسبت به شما داشته باشه

خصوصیات شما:یه انرژی لطیف و آروم ولی همزمان با اعتماد به نفس و شعور از شما میگیرم حس میکنم یه دختر ب ...

ممنونم ازت کاملا درست بود 

میدونم خیلی وقتت رو گرفتم🌹 خصوصیات ظاهریمو هم میگی لطفا 

حتما برات 3 آیت الکرسی میخونم 🌹🌹🌹

ممنونم ازت کاملا درست بود میدونم خیلی وقتت رو گرفتم🌹 خصوصیات ظاهریمو هم میگی لطفا حتما برات 3 آیت ا ...

چشمای قشنگی داری 

لبخندتم مثل چشمات زیباست 

کلا صورت نازی داری

موها معمولا مرتب و طبیعیه یه رنگ کلاسیک و تیره 

ظاهر کلیت ساده اما شیکه و مرتب با رنگای ملایم