2777
2789

شاید..

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چی؟

مثلا من با خانواده شوهرم رفت و آمد داشتم خیلی اذیت بودم ولی مدارا می کردم تا اینکه که دیگه یه دعوای شد و ... رابطه قطع شد چقدر اون موقع بابت دعوا و تاثیراتش ناراحت بودم.  الان که چند سال گذشته می بینم بهترین اتفاق بود که باعث شد من از اونها کنده بشم و وقتم صرف چیزهای مفیدتر بکنم 

به عقل و شهامت خودم بود هنوز تو اون مهمونی های کوفتی داشتم ظرف می شستم

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

مثلا بدبختی ..بیماری...فقر...بدهکاری...نقص عضو...مورد ظلم قرارگرفتن ...اینجورچیزا  چه خوبی داره

اگه همه چی هم کامل و خوب بود ما قدرشو نمیدونستیم مثلا از سرخوشی معتاد میشدیم و...

مثلا بدبختی ..بیماری...فقر...بدهکاری...نقص عضو...مورد ظلم قرارگرفتن ...اینجورچیزا چه خوبی داره

شما وقتی فقط توجهت به این دنیا باشه نمی تونی متوجه خیر و برکت این اتفاقات بشی  باید تاثیرات اون دنیایی این اتفاقات رو هم در نظر بگیری 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

مثلا بدبختی ..بیماری...فقر...بدهکاری...نقص عضو...مورد ظلم قرارگرفتن ...اینجورچیزا چه خوبی داره

مثلا در واقعه کربلا حضرت زینب می فرماید جز زیبایی چیزی ندیدم و بعد می بینیم این واقعه کربلا بعدها چه تاثیراتی در سبک زندگی شیعه داشته و چه جوش و خروش تموم ناشدنی ایجاد کرده  

شما وقتی فقط توجهت به این دنیا باشه نمی تونی متوجه خیر و برکت این اتفاقات بشی باید تاثیرات اون دنیا ...

اگر بچه چند ماهه و چند سالت دور از جون سرطان داشته باشه یا بیماری لاعلاج داشته باشه چطوری خیر و برکته وقتی جلوی چشمات پرپر بزنه بی گناه و مظلوم جلوی چشمات درد بکشه و بمیره؟ 

اگر بچه چند ماهه و چند سالت دور از جون سرطان داشته باشه یا بیماری لاعلاج داشته باشه چطوری خیر و برکت ...

عزیزم من که مسول اتفاقات این دنیا نیستم از دید خودم دارم توضیح می دم.  

حالا انگار امضای هر مرگ و مریضی از من می گیرن 

عزیزم من که مسول اتفاقات این دنیا نیستم از دید خودم دارم توضیح می دم. حالا انگار امضای هر مرگ و مری ...

در جواب این کامنت تون من این حرف رو زدم گلم

شما وقتی فقط توجهت به این دنیا باشه نمی تونی متوجه خیر و برکت این اتفاقات بشی  باید تاثیرات اون دنیایی این اتفاقات رو هم در نظر بگیری 

خبر و برکت درد و زجر بچه های معصوم و بیگناه چیه؟ 

عزیزم من که مسول اتفاقات این دنیا نیستم از دید خودم دارم توضیح می دم. حالا انگار امضای هر مرگ و مری ...

نقص عضو، فلج شدن خیر و برکت داره چون امتحان الهیه؟ 

بدبختی، فلاکت خیر و برکت داره چیزایی که به اراده ما نبوده و هبچ دخل و اراده و دخالتی درش نداشتیم کجاش خیر و برکته؟ 

حالا بعضیا با این امتحانات الهی فشار روحی و روانی، افسردگی، جنون و دیوانگی برسن چیش خیر و برکت داره؟ 

طرف از فشار روحی کارش به تیمارستان بکشه یا خودکشی کنه خدا اون دنیا یقش رو بگیره چرا من امتحان الاهیت کردم دیوانه شدی خودکشی کردی میری جهنم