2777
2789
عنوان

بیاید نقش خواهرمو بازی کنین😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 254 پست
نیریزیییییییی اگه گفتی همه رژ لبای مارکت رو میشکونم😈

اصن لوازم آرایشی ندارم تیرت به سنگ خورد هیهییی😜

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میرم خودمو پیششون لوس میکنم هیهییی

مامان و بابا را جوری آماده کردم کافیه دهنتو باز کنی.

حالا خودت انتخاب کن تسلیم من میشی یا نه ؟

البته برنامه هایی هم دارم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

مامان و بابا را جوری آماده کردم کافیه دهنتو باز کنی.حالا خودت انتخاب کن تسلیم من میشی یا نه ؟البته ب ...

ای وزه 

باشه چیکار کنم😒

ای وزه باشه چیکار کنم😒

هفته ای دوبار برام پیتزا میخری

موقع نوبت ظرف شستن من ظرف ها را میشوری

اتاق و تخت هارا من مرتب نمی کنم باید تو مرتب کنی

با بابا یا مامان رفتی بیرون اگه چیزی برات خریدن پاتو تو یه کفش میکنی حتما برای آبجی هم بخرین

لباس هامو اتو می کشی

به وسایل های من دست نمیزنی ولی من اجازه دارم به وسایل های تو دست بزنم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

قربونت آبجی😁🥲🫶😂

😘😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بیخود دست به لباسای من زدی نزدی

میخوام برم عروسی تو روخدااا خواهشا پول مول ندارم 

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

عزیزمممم خدا حفظش کنه واست😍😁خوشبحالش که همچین خواهری داره

مرسی گلم لطف داری🥰❤️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

هفته ای دوبار برام پیتزا میخریموقع نوبت ظرف شستن من ظرف ها را میشوریاتاق و تخت هارا من مرتب نمی کنم ...

نه بابااااا؟؟؟؟؟بشین با هم بریم دیگه چیییی؟؟؟

میخوام برم عروسی تو روخدااا خواهشا پول مول ندارم

پس منم به لوازم آرایشیت دست میزنم ب جاش

نه بابااااا؟؟؟؟؟بشین با هم بریم دیگه چیییی؟؟؟

پس بچرخ تا بچرخیم

اگه تک به تک رازاتو لو ندادم اسممو عوض میکنم

آبجی گلم هنوز خوابی .من همه چیز را به مامان گفتم مامان همه رازهامو میدونه.خودتو خسته نکن.