نیریزی مدیر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3563 عنوان بیاید نقش خواهرمو بازی کنین😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 254 پست خواهر ندارم میخوام ببینم چجوریه😁😂 «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.» 1404/09/03 | 17:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 چرا با لاکای من سنگ هاتو رنگ کردی؟!؟!؟!😫 اینو من خیلی درک کردم که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
hitlerpink عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 1693 یه لاک بوده دیگه اصن خوب کردم😜 صبر کن تا جرتتتت بدم.....مکالمه من و خواهرم وقتی ۱۲ سالم بود و اون ۲۵😂 اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز.
melvine عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4877 پس خواهرانه در حق من خواهری کنید اگر امضامو دیدید لطفا امضام :)💚 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
hitlerpink عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 1693 اینو من خیلی درک کردم خودم آخه این بلا رو خیلی سر خواهرم آوردم اونموقع که مجرد بود 😂 شوهر خواهرم براش یه پک لاک از ترکیه خریده بود من یواشکی باهاش سنگمو رنگ کرده بودم😂😂 اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز.
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 546 دیدی دختر اقدس خانومو صب؟چقد مالیده بود به صورتشبگو اول صبی مث عروس کجا میری معلومه کارش چیه دیگه
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 خودم آخه این بلا رو خیلی سر خواهرم آوردم اونموقع که مجرد بود 😂 شوهر خواهرم براش یه پک لاک از ترکیه ... این بلا رو من خواهرم سرم آورد فکر کن حاصل یه سال لاک خریدن منو تر میزد توش که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
yyyyyyyyyeh عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 358 بله😁نکنه همشهری از آب در اومدیم؟😂😂😂 عزیزدلمممم اره😍😂چند سالته؟ درخواست بدم بیشتر اشنا شیم؟
hitlerpink عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 1693 این بلا رو من خواهرم سرم آورد فکر کن حاصل یه سال لاک خریدن منو تر میزد توش خیلی کیف میداد 😂💔 اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز.
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 1481 غیبت منننن؟اگه بهشون نگفتم اوندفعه الکی بهشون گفتی با دوستات میری بیرون و با اون پسره رفتی کافههههه ... نیریزیییییییی اگه گفتی همه رژ لبای مارکت رو میشکونم😈
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3563 صبر کن تا جرتتتت بدم.....مکالمه من و خواهرم وقتی ۱۲ سالم بود و اون ۲۵😂 واقعا انتظار داری وایسم؟هه😂😂😂😂 «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3563 ظرفا رو بشور جون ابجی دیشب من شستم امشب با توعه جر نزن «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3563 پس خواهرانه در حق من خواهری کنید اگر امضامو دیدید لطفا امضام :)💚 دعات کردم آبجی قشنگم❤️🫶 «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3563 دیدی دختر اقدس خانومو صب؟چقد مالیده بود به صورتشبگو اول صبی مث عروس کجا میری معلومه کارش چیه دیگه میگن میمون هر چی زشت تر بازیش بیشتر همینه هاااامن نمیدونم این خانواده نداره انقد وله؟ «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
نیریزی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 3563 عزیزدلمممم اره😍😂چند سالته؟ درخواست بدم بیشتر اشنا شیم؟ ایوللللل😍😂درخواست بده عزیزم «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»