2777
2789
عنوان

بیاید نقش خواهرمو بازی کنین😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 254 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنگ زدم به بابا همچی رو گفتم 😝 الانم در اتاق رو باز کن بیام تو چرا کلید کردی

بابا منو بیشتر دوس داره به حرفت گوش نمیدعععع😜

برا حفظ امنیت خودم😒😂😂😂

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

بابا منو بیشتر دوس داره به حرفت گوش نمیدعععع😜 برا حفظ امنیت خودم😒😂😂😂

نخیرم بابا منو بیشتر دوست داره اصلا میرم پیش مامان بابا میخوابم غیبت تورو میکنم😂

نیریزی چه بهتر منو تو خواهر نداریم خدا دید صلاحيت نداریم نداد بهمون🤣

مامان بابا بم اعتماد صد دارن

هآها شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لوپ لوپ خورد گه دانه دانه.نمیدونی پیش مامان و بابا چه آشی برات پختم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

نخیرم بابا منو بیشتر دوست داره اصلا میرم پیش مامان بابا میخوابم غیبت تورو میکنم😂نیریزی چه بهتر منو ...

و من

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

الله اعلم یهو دیدی خواهرت از آب در اومدم😂😂😂چندسالشه فنچ کوچولو؟

😂❤️

سیزده سالشه، دیگه داره بزرگ میشه، انگار همین دیروز بود روی زمین سینه خیز می‌رفت، هی خدا🥺

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نیست تو همشو کندی😂😂😂😂مرسیییی چه آبجی خوبی دارم خدایا شکرت😍😂❤️❤️❤️

موهای من‌مال تو جوجو اجی😍😂😂

فدای تو 😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بشین سرجات😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
نخیرم بابا منو بیشتر دوست داره اصلا میرم پیش مامان بابا میخوابم غیبت تورو میکنم😂نیریزی چه بهتر منو ...

غیبت منننن؟اگه بهشون نگفتم اوندفعه الکی بهشون گفتی با دوستات میری بیرون و با اون پسره رفتی کافههههه

واقعااااا زجرش میدادیم😂😂😂😂

هآها شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لوپ لوپ خورد گه دانه دانه.نمیدونی پیش مامان و بابا چه آشی برات پ ...

میرم خودمو پیششون لوس میکنم هیهییی