2777
2789

بله دوست من ماژور بود 

ماهی یکبار خون میزد 

و کپسول های خارجی میخورد 

همش بنده خدا زرد بود پوستش 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره  نزدیک نزدیک نه 

ولی مادرم میگفت زمانی که کوچک بودن میگفتن فلانی تا 18 سال عمر میکنه و فوت میکنه خبر دارم الان ازدواج کرده با کسی مثل خودش و هر ماه خون تزریق میکنه احتمالا الان 30 سال یا بالاتر باشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مگه هست دیگه؟!اره فوت شد تو همون بچگی

اره ..چندسالش بود؟ مگه نمیگن دوتا مینور نباید باهم ازدواج کنن چرا اخه بچه دارمیشن. این ک من میشناسم قیافش خوبه هااا خیلی بچه خوشگل و ناز وباهوشی هس فقط شنیدم ماژور داریم همچین چیزی؟؟

آره نزدیک نزدیک نه ولی مادرم میگفت زمانی که کوچک بودن میگفتن فلانی تا 18 سال عمر میکنه و فوت میکنه ...

پس طول عمرشون عادی هس درسته؟ اخه چرا انقدر خودخاه هستن ک این طفل معصوما دنیامیارن

مطمئنیی همچین چیزی امکان نداره هاا. اصلا اجازه ازدواج نمیدن

بله تعهد دادیم که تو بارداری آزمایش ژنتیک بدیم که خداروشکر دخترم از هیچ کدوممون ژن مینور نگرفته قبل از دخترم هم یه بارداری داشتم که اون مینور بود ولی بنابه دلایلی سقط شد

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
پس طول عمرشون عادی هس درسته؟ اخه چرا انقدر خودخاه هستن ک این طفل معصوما دنیامیارن

30، 35 سال پیش که سونوگرافی یا آزمایش نبود خانواده ها تا لحظه دنیا اومدن نميدونستن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مطمئنیی همچین چیزی امکان نداره هاا. اصلا اجازه ازدواج نمیدن

من شنیدم یا اگه اجازه بدن، تعهد بدن بچه دار نشن شاید با پیشرفت علمی عوضش کردن، 

وقتی هر 2 فرد مینور باشن، 50 درصد بچه شون احتمال داره مینور باشه، 25 درصد سالم و 25 درصد ماژور