2777
2789

بچه ها توروخدا دعا کنید برام😭😭کاش خدا بچه نده ب آدمایی که بلد نیستند بزرگ کنن . مریض بودم ۲ روز بود غذا نخورده بودم ب مادرم گفتم یه چیزی درست کن بخورم گفت بمیر از گرسنگی ب من چه . با دوستاش رفت بیرون . خودم ب هر زحمتی بود دست به کار شدم غذا درست کنم یکم زعفرون از دستم در رفت زیاد دم کردم ک بریزم تو غذا ولی واقعا خیلی زیادم نبود ب اندازه غذا بود بابام اومد دید ب قدری کتکم زد حالم خیلی بده حرفای وحشتناک زد گفت تو فقط ضرر میزنی هیچ سودی نداری ان شاءالله بمیری که پولام خرج نشن این زعفرون ک تو زدی ب غذا ۲۰۰ هزارتومن پولش بود . بچه ها مشکوک به سرطانم بابام منت پول دکتر و ازمایش ها و...سرم میزاره قشنگ میشینه میشماره میگخ فلان ازمایشت مثلا ۴ میلیون شد ان شاءالله بمیری پولام خرج نشن بچه ها ۲۰ ساله دارم تحملشون میکنم دعا کنید یه مورد خوب برام بیاد ازدواج کنم برم سر خونه زندگیم .

( توجه توجه . وضع مالیمونم خیلی خوبه ماشینمون شاستی هست و...نگید) 

کاربری هم مال دوستمه قرض گرفتم تاپیک بزنم راهنمایی بگیرم کاراگاه نشید برام حالمو بدتر نکنین

الهی خدا برات بسازه

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسم تموم شده دیپلم گرفتم بخام بخونم الان باز منت پول کتاب و معلم و...میزاره سرم

بزاره یه گوشت در باشه یکیش دروازه برو دانشگاه تو دانشگاه هم کار دانشجویی انجام بده منم شرایطم مثل شما بود یواشکی از کار دانشجویی شروع کردم 

بزاره یه گوشت در باشه یکیش دروازه برو دانشگاه تو دانشگاه هم کار دانشجویی انجام بده منم شرایطم مثل شم ...

اگه بخام برم دانشگاه باید برم دانشگاه ازاد و شهریه میخاد . وگرنه باید کنکور بدم ک واقعا نمیتونم ب زور دیپلم گرفتم حتی