2777
2789
عنوان

بچه ای رو که از صبح بیدار بشی

160 بازدید | 13 پست

انواع واقسام عذاها و خوراکیها ومیوه ها رو براش بیاری نخوره فقط بری بگردی از همه چی بهترین وارگانیکشو بگیری بری تا کجا لبنیاتی ماست گوسفندی براش بگیری ولی نخوره باید چکار کرد دوسالونیمشه فقط لواشک دوس داره همین دعا کنید به حق حضرت فاطمه س  اشتهاش خوب بشه منم ارامش بگیرم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون کاری که من میکنم هیچکار نمیکنم!

هیچی نمیخوره در کمال آرامش میره میریزه توی رباله و برمیگرده.

خدا کمکمون کنه.

چند کیلوئه؟دختر من ۳ سالشه ۹ کیلو

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

دختر منم همینه ۱۱ سالشه قد و وزن ی بچه ۸ساله داده

بخدا گریه میکنم براشمیترسم پریود شه

قدش ۱۳۵ هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بی اعتنایی 

بی اعتنایی

بی اعتنایی

بیشتر بی اشتهایی بچه ها به خاطر گرفتن توجه منفی از پدر و مادره

هیچی نگو ...به هیچ کس دیگه هم نگو که فلانی اینجوریه هیجی نمیخوره و ....خودت هم حرص نخور میدونم سخته ولی راهش همینه

بچه چه می‌فهمه ارگانیک چیه؟!!! ماست گوسفندی بعضی آدم بزرگ ها هم نمی‌خورن بچه ی دوساله آخه؟!!

مگه باید بفهمه تو چی میفهمی خوراک خوب یعنی چی 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن