2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

214 بازدید | 16 پست

اون ماه یه دکتر کلومیفن و لتروزل و امپول و همه چی داد همش تو عید درد کشیدی اخرم یه تخمدان pco  یه تخمدانم کیست بزرگ این ماه رفتم پیشه یه دکتر فماتی داد با کلی ویتامین گفت سه ماه کاری به کارت ندارم همین هارو بخور بعد من ۱۳ قاعدگی رفتم سونو تخمک گذاری کرده بودم یه تخمک هم ازاد شده بود فقط همسرم نبود من دو بار نزدیکی داشتم از نهم تا دوازدهم نمیدوه بشه یا نه

ولی واقعا واسه بعضی پزشکها متاسفم اون دکتر منو تو عید داغون کرد وهمش درد و حالت تهوع داشتم 

عزیزم نمیدونم واقعا 

دکترمنم مثل دکتر الان توعه به من میگه درمان باید مرحله به مرحله باشه اول بع من متفورمین داد و فولیک و ویتامینو فولیک اسید دوماه ،این ماهم دوفاستون ویتامینم هست هنوز ولی متفورمینو قطع کردم،اگه این ماهم نشم کلومیفنو شروع میکنم

من همیشه فکر میکردم دکترم کش میده قرص دادنشو میخواستم عوضش کنم 

شما اینطوری گفتی الان ولی یه خانم دیگه به من گفت دکتر همون اول بهشون هرچی لازم بوده داده و باردار شدن😞

نمیدونم چیکار کنم الان

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
عزیزم نمیدونم واقعا  دکترمنم مثل دکتر الان توعه به من میگه درمان باید مرحله به مرحله باشه اول ...

ببین عزیزم من فمبیون میخورم و متفورمین و لتروزول و کلی ویتامین بهم گفت تا سه ماه اینه داروهات ولی این ماه ماه اولمه رفتم سونو جواب داده بود حالا خدا کنه بگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیدونم واقعا  دکترمنم مثل دکتر الان توعه به من میگه درمان باید مرحله به مرحله باشه اول ...

دکتری که واسه عید بهم دارو داد هم کلومیفن دادهم متفورمین هم امپول ولی جواب نداد من پلی کیستیک بودم خداروشکر تجویز این دکتر جدیدم جواب داد من هر ماه سونوگرافی میرتم دکتر سونوگرافیم این دکتر معرفی کرد گفت برو پیشه کسی که تخصص داره حالا ماه اول جواب داد خدا کنه باردار باشم 

فمبیون خیلی بهتر از فولیک اسیده و متفورمین هم روزی دو یا سه تا میخورم دکترم گفته تا ۴ هم بخور ولی من حالم بد میشه

دکتر من فاطمه ابراهیمی هستش اخلاقشو دوست ندارم ولی ماه اول با وجود پلی کیستیک بودن نتیجه گرفتم منی که تخمک گذاری برام خواب بود واسه همین خوشحالم خدا کنه بشه

فمبیون خیلی بهتر از فولیک اسیده و متفورمین هم روزی دو یا سه تا میخورم دکترم گفته تا ۴ هم بخور ولی من ...

من تنبلی خفیف دارم 

اخه متفورمین وزنمو خیلی کم کرد تو دوماه۴کیلو کم کردم واسع همین دکترم گفت نخور دیگه من ۵۳شدم الان😞

حتما بهش میگم فمبیونو دفعه بعد

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
دکتر من فاطمه ابراهیمی هستش اخلاقشو دوست ندارم ولی ماه اول با وجود پلی کیستیک بودن نتیجه گرفتم منی ک ...

انشالله جواب میده عزیزم

فقط استرس نداشته باش

فمبیون خیلی بهتر از فولیک اسیده و متفورمین هم روزی دو یا سه تا میخورم دکترم گفته تا ۴ هم بخور ولی من ...

من فقط روزی یه دونه داشتم ۴کیلو تو یک ماه و نیم کم کردم😑

دکتری که واسه عید بهم دارو داد هم کلومیفن دادهم متفورمین هم امپول ولی جواب نداد من پلی کیستیک بودم خ ...

پس چرا دکتر من اصلا نگفت سونوگرافی برو😞

شما ماه چندمه اقدامین

من تنبلی خفیف دارم  اخه متفورمین وزنمو خیلی کم کرد تو دوماه۴کیلو کم کردم واسع همین دکترم گفت ن ...

فمبیون در اصلا ماله سه ماه اول بارداریه ولی خیلی ها از قبل میدن 

چندمین روز بعد پریود رفتید سونو؟که مشخص شد تخمکگذاری کردید

یه بار یازدهم رفتم گفت تخمک گذاری کردی و سایز فولیکول گفت بعد گفت سیزدهم بیا ببینم ازاد شده رفتم گفت یکی ازاد شده