2777
2789

حلقه کمری ژله ای چیه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقد ۱۰ دقیقه توی روز مجازی بزنی

یا ۱۵ دقیقه اونم پشت سر هم نه ها ۱۰ دقیقه صب پنج دقیقه عصر

آره خیلی تاثیرداره

اونم اگه مشکل ستون فقرات نداری وگرنه خوب نیس برات

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من شنیده بودم خیلیا باش کمرشونو باریک کردنگرفتم بزنم دوروز زدم یجورررری کبود شد همه جام که انگار کلی ...

ارره اولش اینجوری میشه😂😂😂ولی بعدش همچین کمر باریک میشی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من روزی یه ربع میزدم عالی بود 

با اینکه خیلی وقته نزدم هنوز کمرم باریکه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ارره اولش اینجوری میشه😂😂😂ولی بعدش همچین کمر باریک میشی

امتان کردی شما ؟

بعد چنوقت اثرشو دیدی؟

ینی با وجود اون کبودیا چجوری روز بعدش ادامه میدین؟من نفسم میبره از درد

من شنیده بودم خیلیا باش کمرشونو باریک کردنگرفتم بزنم دوروز زدم یجورررری کبود شد همه جام که انگار کلی ...

آره اولش کبود میشه دردناک ولی بعد خوب میشی من شنیدم زدنش برای تخمدان ها هم ضرر داره درسته؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
امتان کردی شما ؟بعد چنوقت اثرشو دیدی؟ینی با وجود اون کبودیا چجوری روز بعدش ادامه میدین؟من نفسم میبره ...

باید تحمل کنید تا درست بشه، ولی بعدش کبودی نداره حتی اگر بعد از مدتها برید سراغش