2777
2789

اگه اومدی لطفا بخون و کمک کن بگو چیکار کنم دیگه کم آوردم 

خب اول از همه ما توی یه شهر دیگه زندگی می‌کنیم و هم زبون ما نیستن 

بعد من کلاس نهم هستم ( نگید چرا کوچیکی ) بعد هفتم و هشتم یه مدرسه دیگه بودم نهم اومدم اینجا البته از هفته دوم مهر هفته اول مهر مدرسه قبلیم بودم بعد عوض کردم 

بعد بچه ها اول با من خیلی  خوب بودن با همه دوست بودم می گفتن دختر خوبی هستی و مشکلی نبود 

ولی برای کارنامه مهر  چون من از هفته دوم مهر اومده بودم اسمم تو لیست معلما نبوده و خود معلم ها اسمم رو پایین لیست اضافه کردن 

بعد من همه درسام ۲۰ بود به غیر از علوم ۱۸ و نیم و زبان ۱۶ 

از شانس گند من همین دوتا معلم علوم و زبان اسم منو ندیدن نمره م رو ندادن به دفتر 

دفتر خنگ تر هم نیومده بگه این بچه چرا به جای نمره ۱۳ درس ۱۱ تا نمره داره پس علوم و زبان کو ؟ 

همون ۱۱ تا درس رو وارد سامانه کرده سامانه هم ۱۱ تا ۲۰ رو جمع کرده میانگین گرفته معدلم شده ۲۰ 

بعد اون روزی که معدل هارو خوندن من نبودم . و گرنه بهشون می گفتم روز بعدش اومدم مدرسه دیدم همه دارن میگن پارتی بازی کردی و فلان ...

بعد به دفتر گفتم چجوری معدلم ۲۰ شده تازه دوزاریشون افتاده 

گفتم خب همون اول باید چک میکردید نمیشه اشتباه کنید 

بعد معاون اومد به بچه ها توضیح داد گفت اشتباه از ما بوده و فلان ...

بچه ها جلو معاون چیزی نگفتن ولی از اون روز به بعد باهام لج افتادن 

پشتم حرف میزنن 

هی میگن پارتی بازی کردی در صورتی که درست شد و معدل واقعی م اومد روی کارنامه و اشتباه دوتا معلم بوده و مسخره م میکنن 

و هزار چیز دیگه 

و اینم بگم اینا دنبال بهانه بودن از اینکه فارس هستم باهام لج افتادن و گرنه مشکل بزرگی نبوده دنبال بهانه هستن یه سری آدم تعصبی چندش 

خیلی اذیتم میکنن 

راهکارتون چیه ؟؟؟؟ 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

هرکاری کنی بدتر میشه اونا چون الان از تو خوششون نمیاد تا صبح کار خوب انجام بدی بخوای درستش کنی بدتر جلوش میدن 

راهش اینه خودتم مسخرشون کنی زر زیادی زدن بتوپی بهشون اینطوری باهات دوست نمیشن ولی اذیتتم دیگه نمیکنن

این نظر منه عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قلبم یهو گرفت که نکنه بخاطر خطای مدرست کارنامت و... مشکل بزرگی ایجاد شده و... 

چون همین بلا سر من اومد و چقد در راه آموزش پرورش و اداره کل استان و .... رفت آمد کردم و عذاب کشیدم 

بیخیال بابا  توام 😒

سرتو بنداز پایین و درستو بخون 

یبارم بهشون بگو هرکی تهمت میزنه خدا یه بلایی سرش میاره من به عدالت خدا اطمینان دارم 

اینو بگو بهشون و توجه نکن به کاراشون ، باهاشونم بد تا نکن 

همه چی حل میشه

ولشون کن بابا به چه چیزایی اهمیت میدی ، باهات لجن خب بزان باشن چه اهمیتی داره؟ تو با اونا کاری نداشته باش تا نتونن چیزی بهت بگن و اگه هم حرف بدی زدن جوابشونو بده

هنوزم دیوانه ترین عاشقان شهر ، ماشینبازان❤️‍🩹

بخیال شو فقط درس بخون سال هم‌تموم شد

اخه جدای از این معلم ها هم سرم منت دارن چون زبون مزخرف شونو متوجه نمیشم میگم فارسی حرف بزنید کلی به خاطر فارس بودنم بهم حرف زدن 

شما جام بودید این تبعیض قومیتی رو تحمل میکردین 

وقتی معلم نفهم باشه بچه ها هم روشون باز میشه .... 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

وای نه یوقت از این حرفای قانع کننده نزنی بهشونا ، اصلا چیزی نگو چون بدتر فکر میکنن خودشیرینی و میخوای خودتو تو دلشون جا کنی باهات بدتر تا میکنن ولشون کن اهمیت نده عزیزم

هنوزم دیوانه ترین عاشقان شهر ، ماشینبازان❤️‍🩹

اخه جدای از این معلم ها هم سرم منت دارن چون زبون مزخرف شونو متوجه نمیشم میگم فارسی حرف بزنید کلی به ...

نه سخته مخصوصا برای دانش اموزی مثل تو 

به مامان بابات نمیتونی بگی؟

بگو نمیفهمم چی میگن 

یا یبار برو به مدیر بگو

هرکاری کنی بدتر میشه اونا چون الان از تو خوششون نمیاد تا صبح کار خوب انجام بدی بخوای درستش کنی بدتر ...

تو مدرسه دو تا دوست دارم فارس هستن یکیش هم کلاسیم یکیش هم پایه هشته 

دیگه به دوستی چهار تا خل و چل نیاز ندارم 

یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوین نمیدونین تو مدرسه چه رفتاری دارن 

بابام و مامانم هم گفتن هر چی گفتن جوابشونو بده حتی لازم شد میان مدرسه 

چون تقصیر اوناس و تو از خودت دفاع کردی 

منم میخوام جوابشونو بدم 

اتفاقا اگه این اتفاق واسه هر کدوم از اونا می‌افتاد بقیه رو میخوردن حالا من همش احترام بزارم که چی بعدش با توهین جوابمو بدن 

باید جوابشونو بدم نه ؟

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

هرکاری کنی بدتر میشه اونا چون الان از تو خوششون نمیاد تا صبح کار خوب انجام بدی بخوای درستش کنی بدتر ...

تقصیر ببخشید دوتا معلم کور و معاون کور تر از اوناست 

که بهانه دادن دست  بچه ها 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

تو مدرسه دو تا دوست دارم فارس هستن یکیش هم کلاسیم یکیش هم پایه هشته دیگه به دوستی چهار تا خل و چل نی ...

اگه جوابشونو ندی تبدیل میشی به محرک یه عده نوجوون کور که برای شادی کلاس دستت میندازن مدام برای خودشیرینی پیش همدیگه مضحکه ات میکنن

مامان باباتم که پشتت جوابشونو بده نزار تو دلت بمونه

مثل سگ شرطیشون کن که کاری به کارت نداشته باشن

درستم بخون که مدام بیست بگیری نه معلم بتونه کاری کنه نه اونا بسوزن 

وای نه یوقت از این حرفای قانع کننده نزنی بهشونا ، اصلا چیزی نگو چون بدتر فکر میکنن خودشیرینی و میخوا ...

اگه میخواستن قانع شن عقل داشتن قانع میشدن دنبال بهانه هستن 

۱۰۰ سال سیاه نمیخوام خودمو تو دل چند تا ادم تعصبی جا کنم 

ولی خب سخته نمیشه آدم بیخیال باشه 

بابام و مامانم گفتن چیزی گفتن بتوپ بهشون حتی لازم شد میان مدرسه 

چون اگه چیزی نگم تا آخر سال عذابم میدن 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

اگه جوابشونو ندی تبدیل میشی به محرک یه عده نوجوون کور که برای شادی کلاس دستت میندازن مدام برای خودشی ...

ولی میدونی چیه 

من همیشه به همه احترام میزارم حتی دو سال قبل هم همش بهم به خاطر فارس بودن اذیتم میکردن من می گفتم بزار هیچی نگم اونا پشیمون شن یا احترام خودمو حفظ کنم 

مثل اونا هم دهن دریده نبودم فحش بدم 

ولی یه چیزیو فهمیدم مثل خودشون سلیطه نباشی جواب ندی میخورنت 

حالا شما راهکارتون چیه 

باهاشون دعوا کنم 

چیزی گفتن جواب بدم 

خب دقیقا نمیدونم چطوری ؟ آنقدر هیچی نگفتم بلد نیستم 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀