2777
2789

از همه چیزش خستم. ای چند مدت مریض بودم یه سوپ یه عذا یه چایی بهم نداد اینا بیخیال نوکرم نیست 

خودش بابام  میخوردن بخیاب 

امروز یه ماهی تاپم رو نشستم گزاشم نم بخوره 

میگه تمام  ظرفای منو کثیف کردی. 

میگم  یکی بیشتر نبوده 

تو بی ادبی تو فلانی . جواب میدم بدتر میکنه 

میگه  رفتارته اتقالیت دادن جای دیگهمن رو کارم حساسم حساسم حساسم.  وسط دعوا حق نداره کارم رو تو سرم بزنه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

داداشم از اون طرف ول کردخ خوابگاه هست. همه غصه میخوره من نامادری بودم براش که اون نمیاد خونه  

رفتارت گنده همه ازت فرارین. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

مامانت چندسالشه؟ چندتا بچه این؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانت چندسالشه؟ چندتا بچه این؟

۴ تا بچه ایم. 

متولد ۶۰

۴ تا بچه ایم. متولد ۶۰

مامانتم سنی نداره؟ با بابات مشکل ندارن؟؟؟ درخواستم و قبول کن یه پیغام بدم مامانت

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....