2777
2789
عنوان

من پروتز سینه دارم چه موقع باید به خاستگار بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4737 بازدید | 103 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ میپرسه بگو تو پیامک بگو 

بگو حضوری الان نمی تونم راجع بهش صحبت کنم بگو روم نمیشه حضوری نیمخام صحبتی بشه چون تازه اشنا شدیم زیاد راحت نیستم

بگو‌دوست ندارم خانوادت و‌اطرافیانت بدونن 

اگه بخای تخلیه کنی بعد شاید پروتز هم بزاری چند میشه هزینش میدونی؟ 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

رایجه بگو بهش راستی راضی هستی درد نداره؟

برای من درد فقط موقع بلند شدن بعد عمل بود 

الان اوکیع برای من زیر عضله بود و البته بگم من کاملا صافففف بودم 🫠😂

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

ببخشید برام سوال شد پروتز ک میزارین بعدا بعدزایمان مشکلی برای شیردهی پیش نمیاد؟بنظرم هرموفع قضیه کام ...

نه دکتر به بابام گفت هیچ مشکلی ندارع دوستمم مشکلی نداشت بعد زایمان 

فقط بعد زایمان اگه عمل بشه از ی لحاظ بهتره چون افتادگی پیدا نمیکنه بر اثر شیردهی

گفتنش که خودتون باید بگید همون اول.. 

ولی هیچ خوب نیست پرسیدن خواستگار که مریضی داری یانههه.. 

من همون در اولین صحبتمون تمام مسائل خودمو به همسرم گفتم،، هرچندگفت بیخیال نگو نمیخواد و آخرم تشکر کرد بخاطرپافشاری و کارم،، ولی بازم باید گفت دیگه.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اینکه ایشون سعی داره در مورد سلامتی جسمی شما بدونه قابل درکه .ولی گفتن این عمل لزومی نداره .خوب شما ...

خودش همه چیو گفت مثلا کمردرد داره نقرس دارع و ... 

خودش همه چیو گفت مثلا کمردرد داره نقرس دارع و ...

شغلش سنگیه؟

کمر درد داره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.