مبارک باشه انشالله خدا براتون حافظش کنه،چه علائمی واینکه چندروز بعداز نزدی ک ی بی بی چک استفاده کردی
خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم به جز استفراغ بقیه علائم و دارم و حالت تهوع یعنی امیدوارباشم
خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
اصلا به حالت تهوع نیست خیلی علائمش شبیه علائمه پریودیه
آره ازبس درد زیر شکم دارم کمرم درد میکنه همش احساس میکنم میخوام پریود بشم انشالله که منم این ماه باردارمیشم خیلی وقته اقدام نداشتم اولین ماه اقداممه